090501

Då har vi kommit fram till majmånad. Vilket innebär att det snart kommer sommarmånaderna, och sommarlov. och framförallt, varmare tider - helt underbart om ni frågar mig!

Igår kom som sagt Estelle, Emma och Lollo hit och vi grillade och sen satt och snackade lite och drack vin. Redigt mysigt faktiskt. Sen blev det att vi träffade massa Tingsrydsbor som hade kommit därifrån, bland annat Sebbe och Markus, som skulle på fest hos Kvistenberg. Så vi hänkade med, eller ja Emma åkte hem :( Men vi andra gick dit i alla fall och träffade gamla klasskompisar från Trojaskolan, plus mer folk! Ganska så trevligt.

Och ikväll blir det fest igen, får hoppas det blir skojskoj och inga poliser xD Ska bli kul att träffa Alleballe och Becka och fler folk från Växjö :D Lär bli mycketmycket folk, typ 100 personer som jag kanske har nämt innan. Menmen, får se hur detta kommer sluta!

Nu ska jag och Estelle gå och sätta oss ute i solen och bara ha det allmänt mysigt. Sen blir det att dra till stället vi ska vara på ikväll och fixa till det lite där. Men först ska jag gå och klä på mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0