ur vecko revynNi om får hem vecko revyn månad efter månad antar jag att ni har läst och kollat egenom hela tidningen. Fick ni samma reaktion som jag? Ja, jag tror det! Först blev man chockad - "men gud?! är detta inte lite för privat?!" Men man ska ju vara öppen, eller? Tror faktiskt att nästan alla nojar och oroar sig lite smått för sitt underliv. Som sagt, 17% av alla läsare i Vecko Revyn gör det. Finns ju flickor/kvinnor som inte läser tidningen och som inte har svarat, som säkert gör det.

Från min egen sida så tycker jag att det var sjukt bra att tidningen har gjort ett sådant här undersökning och skrivet om det.
För alla borde vara nöjda med vad man har. Nu försöker jag vara den där positiva Rebecca igen - det går väl som det går!

Ni som har läst den lilla artiklen, vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: rebecca

Hahahah höll på att sätta i halsen när jag såg det! hahah inte direkt mysigt när man åt mat xD

2009-03-25 @ 20:04:06
URL: http://lodge.blogg.se/
Postat av: Sara

låter som en intressant artikel ändå :o nästan bud på att fixa den :D så man kan läsa igenom den :P haha :DFast som sagt. jag har ju inte läst artiklen men jag kan ju ändå svara lite på ämnet(A)

- klart alla borde trivas med sitt underliv egentligen :o man jag tror det inte är alls många som faktiskt gör det om man tänker efter :o

2009-03-26 @ 00:21:44
URL: http://misplacedtrust.blogg.se/
Postat av: Estexx^

Jag har bara kollat igenom det inte läst helt.

Man borde vara nöjd och inte skämmas.

2009-03-26 @ 15:35:51
URL: http://estexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0