pause

Måste tillägga också att detta är bara ett ämne som jag har valt att skriva om - så ni inte tror att det är just jag som är en person som är "drabbad" av detta.

Först och främst, går det att sätta pause i en bra kategori eller en dålig?
Det beror nog på vilka man frågar. Alltså nu menar jag pause i ett förhållande. Att någon i förhållandet vill ta en pause från den andra man är tillsammans. Men varför just pause och varför inte bara ta och göra slut? Blir det bättre efter man har tagit pause?

Många frågor som man vill ha svar på. Men som sagt tror jag att det är från person till person om det blir bättre eller inte. I och med att ta pause i ett förhållande så kan det vara att just den som tar pausen inte vet vad den känner och är som sagt osäker. Eller tar till en pause som undanflykt i stället för att göra slut.

Men även så kan en pause leda till att båda saknar varandra och man kommer på att man ska vara tillsammans. I detta fall är det en bra idé. Men jag kan tänka mig att det inte sker ofta.

Jag tänkte berätta för er om en av mina egna erfarenheter om en pause, eller kanske var mer ett uppehåll, som killen sa..

Vi hade varit tillsammans i lite mer än en månad och jag själv trodde och tyckte allt var bra. Men sedan åkte jag iväg på semester och han åkte iväg han med. I slutet av veckan var han helt stel och jag började drömma mardrömmar om att han skulle dumpa mig - patetiskt men sant. När jag kom hem och han fortfarande var iväg så var han fortfarande stel mot mig, tyckte jag i alla fall och andra också. Men han fick tillslut fram att han ville ha ett uppehåll - en pause - en time out. Ja tolka det hur ni vill. Men jag visste ju inte hur jag skulle ta det. Men blev som sagt helt förkrossad. Slutade med att han blev tillsammans med en annan och uppehållet, ja det snackade vi aldrig mer om. Knappt något överhuvudtaget..

Här har vi då ett exempel på hur det kan vara, en dumpnings-fras. Jag vet inte många förhållanden som blev till det bättre av en pause. Men man får hoppas att man slipper hela pause-delen i förhållandet/förhållanden. För hur bra är det egentligen?


Kommentarer
Postat av: lovisa

för mig känns paus som att man lika gärna kan göra slut, och i så fall senare i livet hitta tillbaka till varandra.

men att pausa är ju även nått man kan göra i en film. i vissa fall tröttnar man och kankse till och med glömmer bort filmen då man pausat, medan man i andra fall kastar sig fumligt efter fjärrkontrollen för att trycka på play och åter få igång filmen. är det slutet man vill se?

så en film, en synonym för ordet paus?

2009-03-16 @ 13:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0