a rush of blood to the head

Dagen i skolan började segt med matte som första lektion för min del. Jag lär mig verkligen ingenting längre och jag skyller på läraren - vill ha tillbaka vår gamla lärare, som lyckligtvis kommer imorgon (Y). Men jag tycker synd om honom som kommer komma tillbaka från att vara pappaledig till en klass där inget fattar ett skit - pga läraren vi har haft istället för honom!

Pratade idag med syon om framtiden och fick veta vad som krävs för både socionomutbildningen och sjuksköterskeprogrammet. Så inget av det är helt omöjligt för min del just nu. Men ändå måste jag plugga på, känner jag. Men har även tänkt att jobba i framtiden som reseledare!

Liksom tänk att bara resa till vackra platser och se världen - hur kul hade inte det varit. Nackdelen är ju att det inte är så lätt att bilda familj, och det är något jag verkligen vill fixa mig - föresten vem vill inte det! Nej men om man har ett förhållande som man inte vill ska förstöras så kanske inte reseledare är det bästa att bli - för man vet ju aldrig, saker och ting kan ändras och man kanske inte klarar det. Äsh, jag har hela livet framför mig, även om jag kanske inte blir reseledare så vet jag att jag kommer se mycket här i världen - det ska jag i alla fall se till!

Nej nu ska jag ta och se vad familjen gör. Gebbe och mamma ska iväg till Tinsgryd senare, på möte om att han ska börja där till hösten och gå på högstadiet där. Och pappa ska ha folk här ikväll - fyra viktiga personer från hans jobb, eller som har i alla fall med jobbet att göra. Så jag har varit duktig och städat och gjort det lite mys här på nedervåning.

Nu ropar mamma, måste rusa! Byebye :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0