090331

Fick veta mitt resultat i samhällsprovet som gjordes i fredags - klarade det - förvånad!! Men som sagt, huvudsaken är att jag klarade det. Blir att försöka med att sitta så lite som möjligt vid datan idag.
Eftersom jag har massor att plugga, måste tydligen ha källor till nationella provet i svenska b imorgon? I alla fall enligt vår svenska lärare, men tydligen inte enligt en annan lärare på skolan. Då räckte det med en källa från häftet - alltså sjukt bra information man får dagen innan! Och sen ska man sitta där och försöka skriva hela jävla dagen!
Kommer ju gå åt helvete. En sak skulle det vara om det var som de har varit andra år, att man får ett ämne på plats och sedan skriva bara. Men nu ska man tydligen ha källor också och det är ju för fan svårt att leta upp det, när man inte ens vet vad man ska skriva om?!

Nej nu ska jag ta och försöka hitta källor ändå till några "möjliga" rubriker som "kan" dyka upp. Sen blir det mattematik att plugga - underbar dag, not!
Blir även att laga mat till mig själv idag också, får se vad som hittas på. Bäst att sätta igång nu så man har den skiten klar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0