090311

Får ta och berätta för er att min data har strulat lite så har inte orkat att bråka med den. Men nu får jag hoppas att den funkar ett tag till. Det har inte hänt något nytt vad jag kommer på såhär bara. Jag har prov på svenska som jag kommer få IG på och imorgon ska valen till trean vara klara och måste skicka in ansökan om sommarjobb också, senast imorgon! Jippi - känner mig lite efter.

Idag blev det ingen franska för mig - ovanligt. Läraren kom fram och berättade för mig att det var bara jag i min grupp i franskan som befann sig på skolan. Så sa han något om jag hade tänkt komma eller inte, menmen blev i alla fall att jag struntade i det. Så nu är man hemma, vilket jag behöver. Är sjukt trött och jag har försovit mig två dagar i rad nu - inte bra.

När jag kom hem hade vi fått ett paket från Marc, min farbror från England. Där det låg cdn, som han och jag hade snackat om. Kom på att jag visst hade hört detta band ju - Kings of Leon. Låten som är mest känd här i Sverige, skulle jag kunna tro är Use Somebody, men det är såå mycket mer bra på cdn. Måste komma ihåg att jag ska skriva och tacka Marc via facebook (Y) grymt bra att han har också det - liksom perfekt!

Blir nog att ta och träna en halvtimme nere på Amon senare. Och plugga en massa på svenskan. Inget jag ser framemot precis. Men något jag ser framemot är helgen - hem till Estelle <3 , om jag kan samåka med Lovisa, som också ska ner till skåne. För fick veta igår att mamma inte kan köra mig till Älmhult, och inte pappa heller eftersom han är i Stockholm hela helgen. Aja, det löser sig!

Ska ta och lägga in bilderna från helgen och så nu hade jag tänkt. Så dom lär väl dyka upp några här under dagen. :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0