090304


Det känns som om man knappt har lektioner längre - håla hela tiden och när vi har lektion så gör vi inget nödvändigt! Och detta irriterar mig faktiskt. Liksom dagen började med att vi hade samhälle och då har vi Peter, som är duktig på att prata strunt - tycker jag. Miranda och jag fick papper om Stockholm, och sen pratade vi lite smått om vårt prov vi ska göra om tre veckor, eller något sånt. Sen skulle han iväg på möte med resten av personalen - så ja, lektionen var väl omkring tjugo minuter?

Sedan hade vi idrott då vi spelade innebandy - sjukt kul i början! Vårt SP-lag (+ TE) var faktiskt, för en gångsskull team work (Y) men efter mer än en halvtimme så började det spåra ut och bland annat Hannes och Johan, till och börja med började spåra ut och hoppa på varandra och göra s.k. "böghög" på dom flesta killarna. Ja, så höll det på. Oj jag glömde säga att vi inte hade någon lärare till detta idag. Så ja, det blev som det blev. Och vi vann två siffrigt mot Nv (+ HP).

Som sagt så spårade det ur.. - inte alls ovanligt när det är som det är. Men sen blev det dax för mat och ingen svenska efter det, vilket betyder att jag hade håla från halv tolv till tre - då jag skulle ha franska från tre till tjugo över tre typ. Inser ni hur cäpe detta är eller? Ofta man ska kunna lära sig något på tjugo minuter? Nej så tur som jag hade, fem minuter innan två-bussen går möter jag franska läraren och säger att Andrea inte kommer på franskan, pga möte hon skulle på. Och inte Elias heller, pga att han var någon annan stans. Så kul att ha själv liksom - nej inte precis. Hörde med honom om jag kunde få åka hem och göra franska hemma istället - och snäll som han är så fick jag det (Y). Annars hade jag fått vara kvar i skolan nu - och inte ens börjat på min lektion!

Som sagt, det känns som om man bara går i skolan utan att lära sig ett skit nu för tiden. Om man ska vara där vill man ju åtminstonde lära sig något - varför är man annars där liksom? Nej jag ser faktiskt framemot i höst hur det kommer bli när vi kommer ha fyra dagar i skolan. Hoppas i alla fall inte det blir stora hålor mitt i dagarna - för det suger oerhört och är sjukt tråkigt eftersom man inte kan göra något under den tiden!

Nog om mitt klagande för idag! Blir nog att göra klart franska läxan jag fick och sen försöka komma på vad jag ska välja för kurser till trean. Sen när det är klart blir det att senare ikväll dra ner och träna. Föresten så gick det bra igår när jag gjorde det - herregud säger jag bara! Men gick bra ändå. Duktig för att vara första gången att köra så länge på en och samma gång (Y). Bäst och börja med franskan nu så har man den gjord.

Oj, imorgon fyller Alexandra 18 ju :O måste hitta något till den vackra filuren också.
Sen fyller ju också morfar år imorgon. Det är ändå många som fyller nu tycker jag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0