090303

Dagen böjade med att man hade historia lektion, då vi fick veta provet vi gjorde förra veckan. Och det gick bra som jag hade trott! Endas några små poäng från VG - och det är bra för att vara jag! Så jag är stolt och nöjd med mitt resultat. Sista timmen hade vi svenska förhör, om språkhistoria - som gick sådär. Hade helt totalt glömt bort att vi skulle ha det. Men gick bra ändå.

Nu är man hemma och alla är iväg - skönt att vara i ett tomt hus. Men blir inte här så länge, för jag har bestämmt att jag ska bege mig till pappas jobb och träna lite. Jag måste göra det till en vana. Speciellt nu när jag har tid med det, för det känns inte som om man har så jätte mycket just nu. Vilket är sjukt skönt! Så får väl ta och passa på och träna lite (Y). Fast först måste jag ta och dammsuga köket.

Kollade innan på bilddagboken och såg att Freja hade laddat upp en bild hon hittade på oss två när vi var små. Hoppas det inte gjorde något att jag snodde den från dig vännen (a) tyckte det var så sött. Jag har nog också massor med bilder på oss och vår dagis tid. Hur ofta är det man hittar sin dagiskompis - bara sådär - efter tolv år?

Som jag har nämt innan så ska jag Alle och Becca ut på kogen på fredag. Blir att sova hos henne då dagen efter, och troligen hela helgen fram till måndag. Eftersom vi ska på studiebesök på smålandsposten och radion på måndagmorgon klockan åtta. Så om jag sover hos Alexandra så får jag sova lite extra och slipper ta bussen vid halv sju från Urshult och ta då istället bussen från Rottne kvart över sju - visst är jag smart? (Y).

Nej nu ska jag ta och dammsuga och sedan packa väskan och cykla ner och träna. Bye! :*


Jag och Freja hemma hos mig! Erkänn söta? (a)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0