090302

Hatar måndagar, nästan lika mycket som jag hatar söndagar!
Idag bestämde jag mig bara för att vara med på en lektion - engelskan. Orkade inte med franskan, liksom orka sitta och vänta i skolan - utan att göra något - i tre timmar! Nej det orkar man verkligen inte. En sak är om man har något och plugga på, men när man inte har det så är det inte lika kul och sitta och glo.

Men fick i alla fall lite gjort innan bussen gick. Jag och Miranda gick och pratade med syon mfl om valet till alla kuser vi ska välja. Tycker detta är mer komplecerat än det var förra året. Innan kunde vi byta kurser om vi så ville i början av terminena. Men det kan vi inte nu - så blir större press på sig att välja rätt kurser. Kan ha med att göra med att vi ska bara gå i skolan fyra dagar i veckan nästa år - så att schemat ska stämma in och inte bli några ändringar - värre om alla ändrar när det är bara fyra dagar man går. Förutom vissa kurser som man läser på den dagen då det inte är så många i skolan, t ex onsdagen - som har blivit ett exempel för vår skola. Men det blir nog spännande att se hur allt går ihop.

Har två veckor, om ens det, att välja vilka kuser det blir för min del. Känns som om det är jätte mycket jag kommer läsa dt sista året! Aja, det får väl gå. Bara ett år kvar, det går så snabbt så jag vet inte om jag ens fattar det själv.

Nej nu ska jag ta och försöka hitta roliga teman till min mobil - liksom bara för att (Y).  Byebye :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0