090331

Fick veta mitt resultat i samhällsprovet som gjordes i fredags - klarade det - förvånad!! Men som sagt, huvudsaken är att jag klarade det. Blir att försöka med att sitta så lite som möjligt vid datan idag.
Eftersom jag har massor att plugga, måste tydligen ha källor till nationella provet i svenska b imorgon? I alla fall enligt vår svenska lärare, men tydligen inte enligt en annan lärare på skolan. Då räckte det med en källa från häftet - alltså sjukt bra information man får dagen innan! Och sen ska man sitta där och försöka skriva hela jävla dagen!
Kommer ju gå åt helvete. En sak skulle det vara om det var som de har varit andra år, att man får ett ämne på plats och sedan skriva bara. Men nu ska man tydligen ha källor också och det är ju för fan svårt att leta upp det, när man inte ens vet vad man ska skriva om?!

Nej nu ska jag ta och försöka hitta källor ändå till några "möjliga" rubriker som "kan" dyka upp. Sen blir det mattematik att plugga - underbar dag, not!
Blir även att laga mat till mig själv idag också, får se vad som hittas på. Bäst att sätta igång nu så man har den skiten klar!


090330

Skolan idag dåja, möte för mig och Lollo med studentmössorna, ganska så kul - eftersom det tyder på att vi ska planera om studentmössorna för oss. Alltså det är inte långt kvar nu - ett år och det går snabbt! Tänk, snart stå man med klassen, utanför skolan med mössan på huvudet, det är inte långt kvar.. Men vart ska man ta vägen sen? Jag är flexibel - jag skulle kunna bo var som helst, nästan var som helst.

Hade ju också mitt franska prov som gick förvånadsvärt bra - kändes det som i alla fall. Får se hur han tycker det gick för mig. Hoppas på det bästa! Måste snart ta och räkna lite matte, lär behöva det varje dag denna veckan eftersom det är prov på fredag och jag fattar ingenting - fast vem gör det?!

Nej just nu orkar jag inte plugga matte så jag ska ta och kolla på lite avsnitt av Sex and The City!

vemDu kommer till en tid i dtt liv när du inser
Vem som betyder något
Vem som aldrig gjorde det
Vem som inte kommer göra det
Vem som alltid kommer göra det

Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna
Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid


090329

Usch, idag fick man gå upp tidigt, som om det var skolan man skulle till. Men det var inte skolan man skulle till, utan till Karlshamn och kolla på lillebror som hade sin första simtävling. Eller tävling och tävling.. tidtagningstävling. Alltså man kör bara på att förbättre sig själv och inte mot andra, utan sig själv. Och han var duktig! Herregud, detta är verkligen något för Gebbe (: - de märker man! Tur att han trivs så bra där i vattnet.

Efter vi hade varit där från nio till tolv, ett-tiden. Åkte vi och handlade lite bra saker, massa till håret och sånt som jag behövde bland annat. Sen bar det av hemåt, och nu sitter man framför datan och har huvudvärk, bara jag inte blir sjuk nu! Måste ta och plugga franska snart också. Prov imorgon och jag har int pluggat så mycket, så lär behöva plugga någon timme på det.

Vad som ska göras resten av dagen:
- plugga
- ut & gå med emma ?
- duscha
- kolla kvällens film på tv4
- sova

Bilder från simtävlingen i Karlshamn

one week !

Och då var man återigen hemma och liggandes framför datan - sköntskönt. Men lär inte bli så mycket data ändå ikväll, för jag hoppas inte ni har missat att man ska stänga av all ström mellan halv nio och tio? Jag tycker faktiskt det är bra, men kan tänka mig att det är folk som skiter i detta fullständigt! T.ex min syster fick ett litet "utbrott" när hon märkte att hon skulle missa Robinson, hm menmen jag är på för att stänga av allt i alla fall! Så ska ni göra det, eller gjorde ni det?

Som jag nämde innan så firar jag och Thimmy tre månader idag, fast kanske inte redigt firar. Eftersom han är hos sig och jag här, men just nu spelar han fotboll - så får önska honom en tanke och hoppas det går bra för laget, än vad det gjorde igår ;) Menmen om en vecka så är jag äntligen hos min älskling och ska som sagt spendera en hel vecka hos honom. Pappa har fixat biljett nu så man bara längtar ännu mera just nu!Är så glad att jag har dig älskling, du är det finaste!
Jag älskar dig <3
28/12-08

090328

Är hos Estelle, och har varit här sen halv tio igår kväll :) bara slappat och tagit det lugnt <3
Nu lagar Estelle mat och jag hoppas och tror att det kommer bli mumsmums :*

Förövrigt så har Thimmy och jag varit tillsammans i tre månader idag (:
Jag älskar dig så sjukt mycket älskling <3


one step closer

Dagens prov i samhälle gick bättre än förväntat, men mattelektionen gick dock värre. Prov i det om en vecka och jag fattar verkligen ingenting av det - får bara huvudvärk av alla siffror!
Blir att plugga imorgon och på söndag, fanska och matte för hela slanten (Y)

Ikväll blir det i alla fall att åka till Estelle efter nio och innan dess måste jag ha hunnit att duschat, ätit och kollat på de nya avsnittet av One Tree Hill <3 ! Och jag har mina funderingar på att göra om min blogg lite till utseendet, men får se när det blir av.


090327 - tidig morgon

Vaken tidigt? Jotack och jag kom upp också istället för att ligga och dra mig som jag brukar göra till efter sju - så jag får stressa en massa. Men nu har jag mer än en timme på mig - SKÖNT!
Idag blir det skolan med hälsopedagogik, prov som kommer gå käpprättåthelvete! Sen matte och svenska tror jag nog? Aja, ingen toppen dag precis, förutom första lektionen som är roligast på hela veckan.

Sen ikväll blir det att åka till Ryd och hem till Estelle <3 blir att sova där och umgås med henne. Sen imorgon måste jag hem igen, eftersom vi ska åka tidigt till Karlshamn med familjen.

Nej nu måste jag nog ta och fixa mig. Jag har ont i mitt bröst :| hoppas det går över, för det är inte skönt! xD


Förlåt <3
Inte meningen att du skulle ta det så,
men det kunde man ju egentligen förstå.
Bara en vecka kvar !! Jag älskar dig så!
.. ska inte tvivla mera

inte bra - inte kul !

Nej detta är inte kul, prov imorgon och hittar inte mitt samhällshäfte och jag har knappt pluggat ett skit på hela jävla dagen. Och klockan är tjugo i tio och snart måste jag sova, och jag borde också duscha, får se hur det blir med det. För jag måste verkligen läsa egenom boken som jag i alla fall har hemma! Jag är så jävla misslyckad när det gäller skolan...

090326 - near to you, i am healing


dagens övning

Oherre! Som jag nämde innan så skulle jag då ut och övningsköra med mamma, och som sagt, det gjorde jag då. Gick bara bra, kunde växla de flesta gångerna, fast fick motorstop självklart med.

Men sen när jag skulle köra ett till varv - det sista varvet, började bilen skaka eller något sådant, den liksom startade inte. Mamma blev inte så jätte glad och ni kan ju tänka er hur glad pappa var när kom ner till jobbet där vi hade stannat vid.

Men antagligen var det så att bateriet hade tagit slut så vi fick knuffa in bilen i verkstan, herregud trodde jag skulle..ja något! Och sen kunde man knappt låta bli att skratta lite, när man såg hur arg och sur pappa var, och mamma och jag gjorde små minningar mot varandra.

Nej herregud, det dröjer nog några dagar (månader?!?) innan jag får köra med hans bil igen xD


ur vecko revynNi om får hem vecko revyn månad efter månad antar jag att ni har läst och kollat egenom hela tidningen. Fick ni samma reaktion som jag? Ja, jag tror det! Först blev man chockad - "men gud?! är detta inte lite för privat?!" Men man ska ju vara öppen, eller? Tror faktiskt att nästan alla nojar och oroar sig lite smått för sitt underliv. Som sagt, 17% av alla läsare i Vecko Revyn gör det. Finns ju flickor/kvinnor som inte läser tidningen och som inte har svarat, som säkert gör det.

Från min egen sida så tycker jag att det var sjukt bra att tidningen har gjort ett sådant här undersökning och skrivet om det.
För alla borde vara nöjda med vad man har. Nu försöker jag vara den där positiva Rebecca igen - det går väl som det går!

Ni som har läst den lilla artiklen, vad tycker ni?

underbart !


090325

Och kan ju ta att nationella muntliga inte gick allt för bra. Det går knappt aldrig bra för mig när jag ska prata inför någon grupp - jag blir alltid för nervös, och seriöst, idag var jag nervös! Även om det bara var tjejerna man pratade inför. Aja, nu är det i alla fall gjort och jag kan lägga energi på annat.

Som till exempel att fixa min idrottslektion jag ska hålla imorgon och plugga samhälle, samt franska! Nämen det är väl bara att sätta igång, måste i alla fall göra klart idrotten. För senare ska jag och mamma ut och köra - kulkulkul! Fast frågan är hur detta kommer gå, har inte kört med växel så mycket och första gången jag gjorde det så var det med pappa och han blev inte så jätte glad på mig precis - aja nu är det mamma jag ska köra med, spännande!

Nej nu måste jag börja med idrotten, inte så mycket kvar så lär inte sitta allt för länge med det (:

kom kampsång

Och jag känner mig just nu på topp! Fråga mig inte varför, för ni lär inte få något svar på det - eftersom jag inte har något, svar.
Nu ska jag ta och förberedda Svenska Nationella Muntliga, som jag ska ha imorgon och sen ska jag packa och gå ner till pappas jobb och träna någon timme. Man vill ju försöka komma i form till sommren och det går verkligen undan. Redan idag nämde vi att vi måste festa efter skolavslutningen, alltså då på kvällen - kanske ganska så tidigt! Men liksom, vad, det går snabbt som bara den! Och treorna har satt upp lappar om hur många dagar det är kvar till deras student - och det är endast 73 dagar! Och då är det kanske sisådär en vecka mer för oss, och det är inte mycket! Gosh, allt går så snabbt.

Nej nu börjar tiden rinna iväg, bäst jag blir kvar med svenskan så jag sedan kan ta och träna mig lite snygg ;)

Förresten så blir det ingen Vitrysslandsresa för oss, tydligen gick det inte ihop sig med pengar..och jag är inte förvånad!


Nu får det bli slut på alla laterier ;)

090324 - hej vinterland ?


Det första som händer när man vaknar är att man hör på radion att det har snöat, och när man kollar ut genom fönstret så är det snö - överallt! Och det är inte lite snö heller, nejnej det är fan mer än var det var i jul! Gah, jag blir så arg! Snö ska vara på julen, inte nu - för nu vill jag ha vår och värme och höra ljud från fåglarna. Uschuschusch säger jag bara, det enda vinterlandet jag vill till är dalarna..

Nej nu börjar tiden rinna i väg, bäst att fixa lite frukost. Och idag måste jag verkligen plugga på samhälle, svenska och fixa min idrottslektion jag ska ha på torsdag. Nej nu måste jag rusa. Byebye :*


vill ha sommar & allt som hör till

Längesedan man mådde såhär, tror det är dagens sol som gör så man mår såhär, och det är positivt! Jag kan bara se framåt just nu och vill bara att tiden ska gå snabbt fram så vi har sommarlovet inom räckhåll!
Och allt känns bättre också när dagarna närmar sig påsklovet och resa hem till älsklingen <3 och jag längtar allt mer och mer efter dig älsk..

Pluggat lite franska idag när jag kom hem eftersom jag missade igen dagens lektion. Men jag var faktiskt tvungen. Blev i alla fall att man kom hem senare än vanligt, ändå, även om man åkte tidigare.

Nej nu ska jag ta och spela lite poker på facebook - man blir ju nästan beroende. Eller så ska jag nog ta och greja lite med bilder, liksom bara för att!
Ikväll blir det antingen att träna lite eller så blir det att gå en runda med mamma, längesen nu.

090323 - solen skiner idag !

Ja, solen skiner idag - är det härligt, eller är det härligt? Man blir bara glad av det ju, skönt skönt skönt. Nu är det bara lite värme kvar dåja. Idag känner jag för att ta min skinjacka (Y) bara för att det känns som någorlunda vår - även fast det säkert inte lär vara såhär hela tiden. Men vafan, nu blir det så i alla fall.

Lektionerna börjar inte för ens halv elva, men jag åker till skolan ändå. Kan gott ta och plugga på provet som man har på fredag - samhälle. Sen lär väl folk undra hur det gick i fredags på ungdomens riksdag. Jadu Miranda, du var fett grym - men jag däremot sög! Menmen, tycker vi har någon att skälla på lite faktiskt (;

Nej nu måste jag ta och få i mig någon macka.
Ha en härlig solig dag allihop ;) för er som har sol idag dåva! :*

helgen ; sthlm1. Fredag Ungdomens Riksdag
2. Jag,  kavajen jag köpte på VeroModa
3. Bowlingen i lördags

090322

Återigen hemma i småland och en helg har gått. En helg närmare allt <3

Trevlig helg har det varit i Stockholm, mycket trevligt faktiskt. Tack tjejer - Isabelle och Miranda för en rolig helg <3. Och även mormor och morfar för vi fick bo hos er. Sen även Jocke, för en rolig lördag! Grymt kul faktiskt (: men du kör som en galning!!

Tänkte ta lite kort om vad som hände under helgen..
Fredag; Upp vid fyra och ta flyget till Sthlm, spenderade
hela dagen på Riksdagen. Hem till mormor och morfar
efter fyra och tog det bara lugnt hela kvällen.
Lördag; Åkte in till Gallerian och hittade en snygg kort-kavaj
som jag blev bara tvungen att köpa! Sen mötte vi Jocke utanför
och åkte tillsammans till Karlsberg och träffade Tess och
hennes kompisar på Cybertown och spelade Lasergame -
grymt kul (Y). Efter det åkte vi tåg till Spånga och hämtade
Jockes bil som stod där och sedan iväg vidare till
bowlingstället, minns inte var vi var - utanför Barkaby i alla fall.
Det var jag, Mirre, Isa, Jocke och hans två kompisar Jonas och Kim
om spelade bowling - ska inte prata om hur dåligt det gick för mig!
Sen blev vi hemkörda av Jocke, och sen blev det en lugn kväll
framför tvn hos mormor och morfar.
Söndag (idag); vaknade vid nio-tiden och tog det allmänt lugnt.
Frukost blev mormors-pannkakor och sedan packa och sen kom
Sebbe, min bror som körde oss till Arlanda, mycket snällt! Ja, och sen
åkte vi då hem och nu är man då som sagt hemma i småland igen.

Men det dröjer inte länge för ens man återvänder till Stockholm igen. Om en månad ska man upp dit igen, eftersom kusin fyller 18 och ska fira honom med släkten. Trevligt, trevligt!
Nej nu ska jag nog ta och göra något, blir i alla fall att ta det någorlunda lugnt. Skola imorgon, och det är inte lockande!

Bilder kommer när dom kommer, från helgen ;)


090320 - ungdomens riksdag

Nu är man i storstaden och man har varit upp i mer än 18 timmar - och det känns! Det mesta gick bra i Riksdagen idag, kul faktiskt, och härliga människor man mötte (Y)

Blir inget mycket skrivet i helgen, blir endast när jag får en liten stund över. Så just nu passar jag på att kolla lite saker på mormor och morfars data, medans Miranda och Isabelle gör sig klar för sängen.

Imorgon blir det att göra stan och sen får vi se vad som händer!
Nej nu ska jag avsluta detta. Bilder från helgen kommer efter söndagen.

090318

Nu närmar det sig verkligen! På fredag morgon åker man tidigt, tidigt mot Stockholm, och jag längtar som bara den. Det är bara en dag kvar (alltså imorgon) så satans kul! Det är något speciellt med Stockholm tycker jag. Liksom bara känslan av att vara där, underbart! Låter ju säkert helt korkat - men aja, sak samma.

Idag måste jag packa, och egentligen städa i mitt rum - men lär inte orka med det. Sen blir det väl att man tar en dusch också innan man går och lägger sig. Annars får man väl se vad som händer framåt kvällen. Känns som om något saknas..

Fick ett brev idag av min kusin Rasmus som har bjudit in oss på 18 års middag med släkten. Så om precis en månad ska man till Stockholm igen och träffa släkten, får se om en pojk har tid att följa med (:

jag vill vara som du

Jag behöver bekräftelse...

Hemma från en tråkig dag i skolan. Inget nödvändigt alls, förutom att man gjorde klart PM'et. En riktig sugig dag med bara massa för mycket tankar, alldeles för mycket tankar..

Och jag har ingen ork att göra något - fan vad lat jag känner mig! Snälla kom och rädda mig från denna tråkiga stund?
Någon som har någon ide på vad man kan skriva om i min kategori - Relationer - det kan vara allt från, kompisar, pojkvän/flickvän och familj. Kom med tips!
Detta blir en seg dag känner jag på mig. Ska nog ta och kolla lite på Sex and The City som jag har på min data, eller någon annan film.

Detta känns också som en Lasse Lindh-dag, har bara lyssnat på Lasse idag - underbart! :*

090317

Godmorgon, ny dag och ny vecka i skolan.
Härligt att man bara går tre dagar i skolan denna veckan - fett skönt!

Blir inget Växjö idag, för jag har inte fått kontakt med Emma. Så aja, blir att åka hem och ta det lugnt och förberedda mig lite inför fredagen. Fast det mesta ska Miranda och jag göra på torsdag.

Nej nu ska jag ta och fixa frukost till mig.
Ha en härlig tisdag allihop! :*

veckans planer

Måndag (idag); Studiedag, plugga och ta det lugnt
Tisdag; Skolan, troligtvis Växjö och träffa Emma Käll,
samt hämta ut pass isf.
Onsdag; Skolan, plugg och packa!
Torsdag; Skolan, hem och packa det sista sen iväg till
Miranda - förbereda oss för morgon dagen och sedan sova där.
Fredag; Upp vid fyra och åka iväg till Kallinge flyggplats -
mot Stockholm och Ungdomens Riksdag!
Kvällen till Mormor & Morfar <3
Lördag; Stan med Mirandra och Isabelle,
sedan troligtvis bowling med b.la Jocke mfl!
Söndag; Hem vid två-tiden!

Detta ser ut som en mycket fullspäckad vecka. Men allt är kul så jag längtar och jag tror detta kommer bli hur kul som helst! Hoppas kan man ju alltid.

Har gjort klart mitt PM till svenskan som ska lämnas in imorgon. Men bra vet jag inte om det blev. Aja, kvällen blir i alla fall att ligga framför tvn och kolla på b.la 90210 <3 och förhoppninsgvis prata en liten stund med älsklingen.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i soffan och bara vila ut. Bye :*

090316

Godmorgon allihop !
Vaknade av att lillebror kom in och la sig bredvid mig - han har sina mysiga stunder. Sen kunde ju inte jag somna om så jag bestämde att jag skulle upp. Men gosh, trött är man! Men jag kan inte sova bort hela dagen, nej utan jag måste börja med mitt PM till svenska nationella provet - muntliga. Som ska vara inlämnat imorgon. Får väl se hur detta.

Kollade nyss på NELLY.COM och hittade hur gulliga skor som helst som man bara vill ha! Synd att man känner sig ganska så pank just nu. Menmen, två, tre veckor kvar tills man får pengar igen. Jag måste skaffa mig ett jobb!
 

339 kr  - Finns även i svart.

whit arms wide open

Nu ska jag när som helst sova, hade jag tänkt.

Inget är kul och allt är segt och jag saknar min älskling enormt mycket.

Känns som om något håller på att gå fel här hemma eller var som helst. Känns i luften, och det är ingen skön känsla detta må jag säga. Varför blir det alltid såhär när man har kommit hem från en helg hos någon? Alltid likadant. Inte kul. Känns som om tårarna är på väg, utan att jag vet anledningen till det. Vad ska man göra med alla tårar som inte slutar falla ner för kinden?

Jag har ingen lust att sova längre, men vad ska man annars göra för att tiden ska gå? Kan man inte bara hoppa fram två helger? Vill det så jävlar mycket nu, vill bara vara hos dig nu och få vara i dina armar! <3

pause

Måste tillägga också att detta är bara ett ämne som jag har valt att skriva om - så ni inte tror att det är just jag som är en person som är "drabbad" av detta.

Först och främst, går det att sätta pause i en bra kategori eller en dålig?
Det beror nog på vilka man frågar. Alltså nu menar jag pause i ett förhållande. Att någon i förhållandet vill ta en pause från den andra man är tillsammans. Men varför just pause och varför inte bara ta och göra slut? Blir det bättre efter man har tagit pause?

Många frågor som man vill ha svar på. Men som sagt tror jag att det är från person till person om det blir bättre eller inte. I och med att ta pause i ett förhållande så kan det vara att just den som tar pausen inte vet vad den känner och är som sagt osäker. Eller tar till en pause som undanflykt i stället för att göra slut.

Men även så kan en pause leda till att båda saknar varandra och man kommer på att man ska vara tillsammans. I detta fall är det en bra idé. Men jag kan tänka mig att det inte sker ofta.

Jag tänkte berätta för er om en av mina egna erfarenheter om en pause, eller kanske var mer ett uppehåll, som killen sa..

Vi hade varit tillsammans i lite mer än en månad och jag själv trodde och tyckte allt var bra. Men sedan åkte jag iväg på semester och han åkte iväg han med. I slutet av veckan var han helt stel och jag började drömma mardrömmar om att han skulle dumpa mig - patetiskt men sant. När jag kom hem och han fortfarande var iväg så var han fortfarande stel mot mig, tyckte jag i alla fall och andra också. Men han fick tillslut fram att han ville ha ett uppehåll - en pause - en time out. Ja tolka det hur ni vill. Men jag visste ju inte hur jag skulle ta det. Men blev som sagt helt förkrossad. Slutade med att han blev tillsammans med en annan och uppehållet, ja det snackade vi aldrig mer om. Knappt något överhuvudtaget..

Här har vi då ett exempel på hur det kan vara, en dumpnings-fras. Jag vet inte många förhållanden som blev till det bättre av en pause. Men man får hoppas att man slipper hela pause-delen i förhållandet/förhållanden. För hur bra är det egentligen?


090315

Tack för en trevlig tjejmiddag igår Jacke (:

Kom hem vid elva tiden och sen blev det att prata en stund med älsklingen <3 sen var jag så trött så jag gick och la mig samtidigt som Estelle satt vid datan till sent.

Vaknade för en stund sedan och har bestämt att jag ska åka hem vid fyra tiden. Innan dess ska vi äta frukost och jag vill ha glass! Och måste packa, men det går säkert bra.

Blir antingen att jag skriver, som sagt om pause innan jag åker eller när jag har kommit hem. Det är sådant som märks. Det kommer komma inom sin tid i dag i alla fall.

Och imorgon är det studiedag - sjukt skönt! Nej nu vill jag ha frukost - Ciaociao :*

090314

Vilken dag!
Började med att man blev inlåst på toan här hos Estelle i minst 20 minuter. Mest kompiskt, och jag fick inte panik som folket där utanför trodde. Men tillslut fick dom sparka in dörren. Och inte nog med det fick Estelle veta att hennes farfar hade dött. Så dagen började inte så värst bra, speciellt inte när man fick veta det.

Men vi höll oss till planerna ändå - åka in till Väla. Då jag köpte två BH och två kjolar och en tröja till kjolana. Mycket nöjd med mina köp (Y) Nu är det stressigt, för vi ska iväg till Jacke som blir 18 idag - Grattis! Men kommer komma senare, menmen.

Nu är det bäst att jag fixar mig. Ikväll blir det att använda min klänning som jag fick av Alle, en unik en, eftersom hon har gjort den själv (: sjukt fin! Kommer säkert bild senare när jag kommer hem.

Skriver om pause i ett förhållande senare ikväll eller imorgon - håll utsikt!

får jag er åsikt ?

Mjukstartar denna kategorin med en fråga till er alla denna fredagskvällen :

Hur ser ni på ordet pause i ett förhållande,
vad tror ni oftast följden blir - en förbättring eller tvärttom?

090313 - äntligen hos estelle <3

Ganska så lugn dag i skolan och svenskaprovet gick åt helvete! Skrev på tre frågor av fem. Efter skolan blev det att hem och packa snabbt och sedan åka till Helsingborg och Estelle <3

När man kom till Helsingborg möttes man upp av Estelle och en galen Jennie - som alltid! Men det var redigt mysigt, (GALET framförallt!) Makaroner, glass och tv. Nu har Jennie åkt hem till sig och jag och Estelle gör nada typ. Men det är mysigt det.

Imorgon blir det troligen Väla och sen 18års middag hos Jacke, sen drar folk ut på krogen - förutom jag och Estelle, eftersom den lilla flickan inte är 18 år än. Men det blir ändå mys och skoj, det vet jag. Men det blir såklart bloggande från mig också, även om jag är nere i skåne - för jag snattar Estelle data lite då och då (a)

kärlek

Detta blev verkligen ett långt inlägg, orkar ni läsa?
Har funderat på att börja blogga om relationer, vänskap - , familj - och kärleksrelationer. Någon som hade varit sugen på det? Att man kan komma med sina "problem" eller funderingar och att jag svarar på de jag kan svara på?

- Ett smakprov hur det skulle kunna vara.

Man lever åt efter åt, utan att hitta just den kärleken. Man har den på ett annat sätt, genom familjen och vännerna. Men man vill ha mer än så. Man hittar någon som man har hört att han gillar en. Man pratar och bestämmer för träffas - man blir kär. Första kärleken.

Men, inte första gången för killen. Utan han är bara ute efter att vara med så många tjejer som möjligt. Man blir sårad när man får reda på hur det ligger till. Men sen kommer killen tillbaka och talar om för en hur mycket man tycker om personen och vill försöka igen.

Man träffas igen, har det hur mysigt som helst och man tror att detta är det - Detta man har väntat på! Men dagarna går, och man märker att samma sak händer igen. Pratar med killen, han säger det klassiska "jag vet inte vad jag vill", man vet inte vad man ska göra - skita i honom och leta vidare efter kärlek?

Killen övertalar henne återigen. Sedan håller det på såhär, flera år. Bara för att hon inte vill släppa taget, hon tror och hoppas på att han ska förstå att hon är den rätta, och känna samma sak som hon.

Medans åren går, killen gör samma sak gång på gång. Hon gråter sig till sömns, hon vill så gärna ha honom och hon vet inte hur hon ska göra. Tankarna om hon ska strunta i honom dyker upp dag efter dag. Tillslut tar hon sitt förnuft till fånga och lägger killen bakom sig.

Det dyker upp en annan kille som hon tror är så speciell. Bättre än den förra och allt känns perfekt. Han är den rätta! Men tiden går och plötsligt blir hon sårad, mer sårad än vad hon trodde hon någonsin skulle kunna bli! Tårarna dyker upp mer och mer. Nu vet hon inte hur hon ska ta det. Hon kommer aldrig finna kärlek igen. Hon kommer aldrig få någon så underbar som just den killen var.

Dagarna går och långa perioder som inte är glada, självförtroendet ligger på minus och det är omöjligt att få det till plus. Saker händer och hon hamnar på ställen som hon inte skulle hamna på om inte självförtroendet låg så lågt. Frågan som hon ställer till sig själv - kommer jag någonsin hitta tillbaka igen?

Hon ger upp allt. Det dyker upp personer som får henne tillbaka till jorden igen. Livet leker, glad för en stund, ledsen och glad och ledsen - det rullar på som en karusell hela tiden.

Tillslut finner hon en person som lyfter henne upp från gropen och hon vågar inte tänka - är det den rätta - även om hon vill. Men det kan hon inte, hon är skrämd från sina tidiga stunder i livet. Det känns så speciellt mellan dom, som hon aldrig har gjort innan. Men tänk, alltid har den tanken - det kan ta slut. Hur blir det då, hon kommer kanske ännu längre ner på sjävkänsla-skalan?


Det jag ville säga med denna text var att man lär sig efter varje förhållande man har, man blir sårad i allt. Allt blir också bättre, eller det mesta blir bättre efter varje erfarenhet man har haft. Då vet man ju åtminstonde vad som kan gå fel.

I texten när tjejen i början hittade en person som gång på gång blev sårad av samma person - att hon aldrig lärde sig? Att hon var för feg (om det nu är rätt ord) för att släppa taget och gå vidare. Men hon lärde sig säkert också, efter alla sina gånger med den killen.

Blir det alltid bättre att man tar tillbaka den man tidigare har varit tillsammans med?
Om jag skulle vara på det så är det ingen bra ide alls, liksom vill man verkligen tillbaka till det där - man kommer ju tillbaka till allt man har varit med om, i princip. Alla bra stunder - ja, det kommer tillbaka, till viss del, men kanske inte alltid lika bra som det en gång var. Och bråken men hade, om det var det som var problemet, kommer troligtvis bara växa allt mer.

Så tänk tillbaka redigt om ni verkligen vill sätta er i "samma sitts igen"

Jag är glad att jag har den jag har. För jag är verkligen lycklig nu. Och jag har också haft mina motgångar i perioder. Men enda sedan jullovet och fram till nu har jag faktiskt haft en toppen period och det måste jag tacka mina underbara vänner, familj och framförallt min underbara pojkvän <3

Sista ord :
Du lever bara en gång - lev i nuet och våga chansa om du verkligen vill!


the city

Ännu ett härligt avsnitt.
Nu ska även The City börja sändas på MTV!I love her stil !

strip club


0903012

Sovmorgon men åkte ändå till skolan för att plugga. Och ni kan ju gissa hur det blir när jag och Miranda ska plugga på våra lediga stunder. Ja, precis - det gick skit! Inget pluggande överhuvudtaget (Y)

Dagens roligaste var just då när vi hade håla och skulle plugga men blev som sagt inget av det. Utan vi satt ett tag i lilladata salen i skolan. Johan blev typ arg på datan och slog näven i bordet. Då sa typ Hannes att han skulle visa hur man gjorde och slog sin näve i bordet - mycket hårdare - och hela datan bara slocknade! Fatta ni hur mycket Miranda skrattade och jag, även om jag var inne i mitt. Men herregud, jag tror dom förstörde datan. Men ofta att datan går sönder om man slår näven i bordet? Men kul var det i alla fall ;D

Ikväll måste jag plugga svenska, som jag knappt kommer göra - för jag har verkligen ingen ork! Sen måste jag också ta och packa tills imorgon, eftersom jag ska spendera min helg hos Estelle (:

bilder från utgång i fredags
090311

Får ta och berätta för er att min data har strulat lite så har inte orkat att bråka med den. Men nu får jag hoppas att den funkar ett tag till. Det har inte hänt något nytt vad jag kommer på såhär bara. Jag har prov på svenska som jag kommer få IG på och imorgon ska valen till trean vara klara och måste skicka in ansökan om sommarjobb också, senast imorgon! Jippi - känner mig lite efter.

Idag blev det ingen franska för mig - ovanligt. Läraren kom fram och berättade för mig att det var bara jag i min grupp i franskan som befann sig på skolan. Så sa han något om jag hade tänkt komma eller inte, menmen blev i alla fall att jag struntade i det. Så nu är man hemma, vilket jag behöver. Är sjukt trött och jag har försovit mig två dagar i rad nu - inte bra.

När jag kom hem hade vi fått ett paket från Marc, min farbror från England. Där det låg cdn, som han och jag hade snackat om. Kom på att jag visst hade hört detta band ju - Kings of Leon. Låten som är mest känd här i Sverige, skulle jag kunna tro är Use Somebody, men det är såå mycket mer bra på cdn. Måste komma ihåg att jag ska skriva och tacka Marc via facebook (Y) grymt bra att han har också det - liksom perfekt!

Blir nog att ta och träna en halvtimme nere på Amon senare. Och plugga en massa på svenskan. Inget jag ser framemot precis. Men något jag ser framemot är helgen - hem till Estelle <3 , om jag kan samåka med Lovisa, som också ska ner till skåne. För fick veta igår att mamma inte kan köra mig till Älmhult, och inte pappa heller eftersom han är i Stockholm hela helgen. Aja, det löser sig!

Ska ta och lägga in bilderna från helgen och så nu hade jag tänkt. Så dom lär väl dyka upp några här under dagen. :*


090309

Studiebesök och Växjö idag för hela slanten - eller vad säger man?
Ganska så trevlig dag faktiskt. Inte allt för segt, förutom att sitta och vänta på pappa i en timme inne på stationen. Eftersom jag var tvungen att fixa nytt pass - annars kan de ju inte bli Vitryssland för min del!

Nu är man hemma och håller på med Nk-förberedelserna inför redovisningen imorgon. Känner på mig att det kommer gå bra. Även om jag har spelat teater för några år sen så gillar jag inte att stå framför klassen och prata. Tycker det är två helt olika saker. När man står på scenen så har man i alla fall massa lampor på sig så man knappt ser publiken. Nu kommer en hel klass sitta och kolla på en, och sen börjar dom skratta och man kommer bort sig - inte för att det behöver vara mig dom skrattar åt, men det är så man tror. Eller är det bara jag som känner så när man ska redovisa något eller prata för stor grupp?

Helgen har varit hur kul som helst måste jag säga. Tack Alle för du orkade med mig hela helgen :) och tack Rebecca för i fredags du med <3 Redan nu börjar det planeras vad man ska göra nästa helg - blir troligtvis att åka ner till Helsingborg och Estelle <3 Vill hitta på så mycket roligt som möjligt så allt går snabbt så det kan bli lov, så jag kan åka till älsklingen. Saknar dig jätte mycket, det är jobbigt.. men jag står ut, för vår skull <3

Nu måste jag ta och fortsätta med min redovisning. Kan bli lite mer bloggande ikväll, fast då inte om min vardag. Håll utsikt (;


090308

Då var det söndag återigen. Tänkte berätta om gårdagen lite, medans Alleballe duschar. 

Blev för henne och mig att vi åkte in till Växjö och beställde biljetter till Män som hatar kvinnor - som var en sjukt bra film! Med oerhört hemska scener. Men jag rekommenderar den. Efter det gick vi och kollade lite i affärer - fördriva tiden. För vi hade ungefär sex timmar på oss tills filmen började. Så vi kollade som sagt i affärer och sen åkte vi till Alles kompis Rosita.
Och där hände lite saker, blev att vi gick till sjukhuset med, behöver inte säga mer - men det är nog ingen fara nu i alla fall.  Sen träffade vi också Emma Käll en liten stund <3 trevligt,trevligt. Och sen blev det dags för bio. Sedan efter det var klockan halv tolv och Alles pappa kom och hämtade oss, sen somnade vi ganska så snabbt kan jag säga. 

Frågan är vad man ska ta och göra med denna dagen. Lär väl bli att bara ta det extremt lugnt, orkar inget annat. Btw, så har min bakfylla gått över nu i alla fall - fast ändå har jag smått ont i huvudet x) 

Imorgon blir det att gå på studiebesök - smålandsposten och radion. Får väl se hur det blir. 

Nej nu ska jag ta och kolla hur det går för Alleballe - hon har fastnat i sitt rum verkar det som, säkert somnat. 

090307

Ett ord - bakis! 
Men jag mår som jag förtjänar. Men det är bättre nu i alla fall, än var det var för några timmar sen. Man mådde ju lite bättre efter lite sömn och ett telefonsamtal med älsk <3

Kvällen började med att vi gick in på DeLux och sen blev det vidare till Sports och där träffade man på lite "käningar" - folk som går på min skola. Sen träffade man på Sebbe där utanför också, och Sarah med - träffade fan många som man kände ju! Blev i alla fall sen att vi drog ner till Grace, där vi spenderade resten av kvällen! 

Avslutningen blev ju inte världens bästa. Slutade med att jag satt utanför bilen - på marken. Resten behöver jag inte nämna. Men stackars Anel som körde oss, det enda jag kan säga är att det händer alla och förlåt (a)

Dagens planer blir att Alexandra och jag ska in till Växjö och ska kolla på bio. Troligen blir det Män Som Hatar Kvinnor. Sen blir det att åka hit igen till Alle. Melodifestivalen kanske t.o.m - det återstår att se. 

090306

Tänkte bara säga att det inte blir så mycket bloggande i helgen, eftersom jag kommer spendera hela helgen hos Alexandra i Rottne!

Och ikväll blir det utgång !! (Y)


a rush of blood to the head

Dagen i skolan började segt med matte som första lektion för min del. Jag lär mig verkligen ingenting längre och jag skyller på läraren - vill ha tillbaka vår gamla lärare, som lyckligtvis kommer imorgon (Y). Men jag tycker synd om honom som kommer komma tillbaka från att vara pappaledig till en klass där inget fattar ett skit - pga läraren vi har haft istället för honom!

Pratade idag med syon om framtiden och fick veta vad som krävs för både socionomutbildningen och sjuksköterskeprogrammet. Så inget av det är helt omöjligt för min del just nu. Men ändå måste jag plugga på, känner jag. Men har även tänkt att jobba i framtiden som reseledare!

Liksom tänk att bara resa till vackra platser och se världen - hur kul hade inte det varit. Nackdelen är ju att det inte är så lätt att bilda familj, och det är något jag verkligen vill fixa mig - föresten vem vill inte det! Nej men om man har ett förhållande som man inte vill ska förstöras så kanske inte reseledare är det bästa att bli - för man vet ju aldrig, saker och ting kan ändras och man kanske inte klarar det. Äsh, jag har hela livet framför mig, även om jag kanske inte blir reseledare så vet jag att jag kommer se mycket här i världen - det ska jag i alla fall se till!

Nej nu ska jag ta och se vad familjen gör. Gebbe och mamma ska iväg till Tinsgryd senare, på möte om att han ska börja där till hösten och gå på högstadiet där. Och pappa ska ha folk här ikväll - fyra viktiga personer från hans jobb, eller som har i alla fall med jobbet att göra. Så jag har varit duktig och städat och gjort det lite mys här på nedervåning.

Nu ropar mamma, måste rusa! Byebye :*


090305 - grattis alexandra ! <3

& morfar (: <3
Tog sovmorgon idag, vilket är sjukt skönt. Bussen går om lite me än en halvtimme så jag tar det extra lugnt med att just nu, liksom bara för att jag kan! Och idag som sagt fyller både min morfar år - 75! Men också fyller min lilla kompis Alleballe 18år - nu är det inte bara jag som är tant ;)

Det var tänkt att jag skulle på mitt "möte" idag, men tror jag få ta och ställa in det - pga att pappa har sagt åt mig att fixa massa städning idag, så kommer inte hinna med allt annars. Så jaja,det blir inget nu heller, vet faktiskt inte om det gör något för min del..

Nej nu ska jag ta och fixa klart mig sedan äta frukost och sen gå ner till bussen. Dagen har börjat bra i alla fall. Får se hur den slutar!

Ha en bra dag allihop :*

bara dårar rusar in

Då har man varit duktig och gjort franska läxan och jag sitter nu och funderar på om jag ska träna idag eller inte. Liksom jag har ju haft idrott idag, och är sjukt trött redan - så kanske blir att jag skippar att träna idag och kör imorgon i stället - även om jag har idrott imorgon med. Men kör ändå imorgon tror jag. Blir att köra lite hemmaträning ikväll i stället (Y). Äsh jag får se hur jag gör.

Tror jag ska lägga mig framför tvn ett tag och fundera på vilka kurser jag ska välja som jag innan berättade om. Nej nu blir det soffan, orkar inte datan mera nu.

Oh jag längtar till fredag! :*

090304


Det känns som om man knappt har lektioner längre - håla hela tiden och när vi har lektion så gör vi inget nödvändigt! Och detta irriterar mig faktiskt. Liksom dagen började med att vi hade samhälle och då har vi Peter, som är duktig på att prata strunt - tycker jag. Miranda och jag fick papper om Stockholm, och sen pratade vi lite smått om vårt prov vi ska göra om tre veckor, eller något sånt. Sen skulle han iväg på möte med resten av personalen - så ja, lektionen var väl omkring tjugo minuter?

Sedan hade vi idrott då vi spelade innebandy - sjukt kul i början! Vårt SP-lag (+ TE) var faktiskt, för en gångsskull team work (Y) men efter mer än en halvtimme så började det spåra ut och bland annat Hannes och Johan, till och börja med började spåra ut och hoppa på varandra och göra s.k. "böghög" på dom flesta killarna. Ja, så höll det på. Oj jag glömde säga att vi inte hade någon lärare till detta idag. Så ja, det blev som det blev. Och vi vann två siffrigt mot Nv (+ HP).

Som sagt så spårade det ur.. - inte alls ovanligt när det är som det är. Men sen blev det dax för mat och ingen svenska efter det, vilket betyder att jag hade håla från halv tolv till tre - då jag skulle ha franska från tre till tjugo över tre typ. Inser ni hur cäpe detta är eller? Ofta man ska kunna lära sig något på tjugo minuter? Nej så tur som jag hade, fem minuter innan två-bussen går möter jag franska läraren och säger att Andrea inte kommer på franskan, pga möte hon skulle på. Och inte Elias heller, pga att han var någon annan stans. Så kul att ha själv liksom - nej inte precis. Hörde med honom om jag kunde få åka hem och göra franska hemma istället - och snäll som han är så fick jag det (Y). Annars hade jag fått vara kvar i skolan nu - och inte ens börjat på min lektion!

Som sagt, det känns som om man bara går i skolan utan att lära sig ett skit nu för tiden. Om man ska vara där vill man ju åtminstonde lära sig något - varför är man annars där liksom? Nej jag ser faktiskt framemot i höst hur det kommer bli när vi kommer ha fyra dagar i skolan. Hoppas i alla fall inte det blir stora hålor mitt i dagarna - för det suger oerhört och är sjukt tråkigt eftersom man inte kan göra något under den tiden!

Nog om mitt klagande för idag! Blir nog att göra klart franska läxan jag fick och sen försöka komma på vad jag ska välja för kurser till trean. Sen när det är klart blir det att senare ikväll dra ner och träna. Föresten så gick det bra igår när jag gjorde det - herregud säger jag bara! Men gick bra ändå. Duktig för att vara första gången att köra så länge på en och samma gång (Y). Bäst och börja med franskan nu så har man den gjord.

Oj, imorgon fyller Alexandra 18 ju :O måste hitta något till den vackra filuren också.
Sen fyller ju också morfar år imorgon. Det är ändå många som fyller nu tycker jag (:

090303

Dagen böjade med att man hade historia lektion, då vi fick veta provet vi gjorde förra veckan. Och det gick bra som jag hade trott! Endas några små poäng från VG - och det är bra för att vara jag! Så jag är stolt och nöjd med mitt resultat. Sista timmen hade vi svenska förhör, om språkhistoria - som gick sådär. Hade helt totalt glömt bort att vi skulle ha det. Men gick bra ändå.

Nu är man hemma och alla är iväg - skönt att vara i ett tomt hus. Men blir inte här så länge, för jag har bestämmt att jag ska bege mig till pappas jobb och träna lite. Jag måste göra det till en vana. Speciellt nu när jag har tid med det, för det känns inte som om man har så jätte mycket just nu. Vilket är sjukt skönt! Så får väl ta och passa på och träna lite (Y). Fast först måste jag ta och dammsuga köket.

Kollade innan på bilddagboken och såg att Freja hade laddat upp en bild hon hittade på oss två när vi var små. Hoppas det inte gjorde något att jag snodde den från dig vännen (a) tyckte det var så sött. Jag har nog också massor med bilder på oss och vår dagis tid. Hur ofta är det man hittar sin dagiskompis - bara sådär - efter tolv år?

Som jag har nämt innan så ska jag Alle och Becca ut på kogen på fredag. Blir att sova hos henne då dagen efter, och troligen hela helgen fram till måndag. Eftersom vi ska på studiebesök på smålandsposten och radion på måndagmorgon klockan åtta. Så om jag sover hos Alexandra så får jag sova lite extra och slipper ta bussen vid halv sju från Urshult och ta då istället bussen från Rottne kvart över sju - visst är jag smart? (Y).

Nej nu ska jag ta och dammsuga och sedan packa väskan och cykla ner och träna. Bye! :*


Jag och Freja hemma hos mig! Erkänn söta? (a)


090302

Hatar måndagar, nästan lika mycket som jag hatar söndagar!
Idag bestämde jag mig bara för att vara med på en lektion - engelskan. Orkade inte med franskan, liksom orka sitta och vänta i skolan - utan att göra något - i tre timmar! Nej det orkar man verkligen inte. En sak är om man har något och plugga på, men när man inte har det så är det inte lika kul och sitta och glo.

Men fick i alla fall lite gjort innan bussen gick. Jag och Miranda gick och pratade med syon mfl om valet till alla kuser vi ska välja. Tycker detta är mer komplecerat än det var förra året. Innan kunde vi byta kurser om vi så ville i början av terminena. Men det kan vi inte nu - så blir större press på sig att välja rätt kurser. Kan ha med att göra med att vi ska bara gå i skolan fyra dagar i veckan nästa år - så att schemat ska stämma in och inte bli några ändringar - värre om alla ändrar när det är bara fyra dagar man går. Förutom vissa kurser som man läser på den dagen då det inte är så många i skolan, t ex onsdagen - som har blivit ett exempel för vår skola. Men det blir nog spännande att se hur allt går ihop.

Har två veckor, om ens det, att välja vilka kuser det blir för min del. Känns som om det är jätte mycket jag kommer läsa dt sista året! Aja, det får väl gå. Bara ett år kvar, det går så snabbt så jag vet inte om jag ens fattar det själv.

Nej nu ska jag ta och försöka hitta roliga teman till min mobil - liksom bara för att (Y).  Byebye :*

you're my world

Kollat halva säsonge ett av Sex and The City idag - vad ska man säga, Sex and The City är som sagt Sex and The City! Just nu sitter man och kollar på The City, bättre än det andra. Kanske för det är lite mer i min ålder. Men gillar båda ändå. Men som sagt, The City är ett snäpp bättre, lika så The Hills. Två avsnitt som jag inte har kollat på så blir i alla fall att kolla ett. Sen blir det att kolla på Mia och Klara som är vid åtta på 1an - sjukt kul! Blir som sagt att kolla på det, sen kanske Parlamentet. Sedan sängen - antingen se om älsklingen har tid att prata lite, eller blir det att bara läsa och ta det lugnt sedan sova.

Imorgon blir det skolan, som vanligt endast två lektioner - engelska och franska. Otroligt segt när man inte kan komma dit senare eller åka hem tidigare. Men man får stå ut och göra det bästa av det hela. Känns skönt att man inte har så mycket pluggande framör mig - för ens man får veta när man har svenska provet, som är ett helvete rent ut sagt! Menmen, slutet av veckan ser man verkligen framemot - Utgång med Alle & Rebecca :*

Något känns knas, orkar inte känna den känslan!
Snälla, låt den inte komma tillbaka..

sex and the city

Jag älskar filmen, och knappt sett något avsnitt.
Så varför inte börja om från början från avsnitt ett?
Detta blir min underhållning för dagen (Y).
.

the hills & the city

Kollade nyss lite på msn.se, nöjes delen. Detta är säkert gamalt men de jag läste var att Lauren Conrad skulle lämna The Hills, perfekt till femte säsongen börjar - LC som alltid varit min favorit! Menmen, som det stod, hon lämnar programet när hon är som på topp (Y).

Ni har väl inte missat The City med LC:s gamla arbetskamrat - Whitney Port som huvudrollen. Serien går inte än på MTV, utan sänds via hemsida, snabb länk - http://www.mtv.com/ontv/dyn/the-city/videos-full-episodes.jhtml till avsnitten. Om ni är besatt av The Hills, eller åtminstonde gillar serien - ni kommer älska The City!Whitney Port & Lauren Conrad
Älskar Whitneys kläning - Ge mig !

090301

Vaknade upp av att Jacky kom in i rummet med telefonen - min farbror Mark. Så dagen började med att man sitter och försöker prata så bra engelska som möjligt (Y). Men det gick bara bra, och vi snackade en massa om allt mellan himel och jord. Mark tipsade mig om ett brittiskt band som han skulle skicka till mig, så fort han har fixat en cd. Och sen sa han att han tyckte jag skulle åka till honom och till min faster - såklart man vill det! Så någon som är sugen på en resa till England, London? ;) Bostad är ju som fixat så det är bara pengarna och tiden som avgör när!

Idag blir det att bara ta det lugnt och förbereda mig inför skolan imorgon. Estelle är fortfarande kvar, sitter och kollar på Jersey Girl - sjukt fin film. Har mina funderingar på att ta och träna lite ikväll också - beror på när pappa kommer hem från rugbyn, eftersom han har nycklarna dit. Om det inte blir något tränande idag så får det bli i veckan. För jag måste seriöst börja träna snart - kan inte fortsätta såhär längre.

Nu ska jag ta och kollar på filmen. Får se vad om händer och sker senare under dagens gång.

RSS 2.0