we don't want to fight anymore

Nyss hemkommen från att ha varit ute i solen isådär tre timmar. Först kom Emma hit och jag gjorde goa macker till oss, sen satte vi oss ute i solen i trädgården. Sen blev det att vi cyklade ner till långabryggan och låg där och solade. Efter kanske någon timme, cyklade vi hem till henne, tog varsin glass och fortsatte med att sola. Sen blev det så galet varmt att verken hon eller jag orkade ligga kvar där och steka. Så jag drog hem och hon gick över till Bella.

Nu sitter man här och segar och svettas. Men synd att sitta inne när det är såhär fint väder så tror nog att jag ska ut och sätta mig i stuggan med mamma, fortsätta med Daniels present och sen läsa någon bok. Låter det inte skönt? Jo jag tycker det i alla fall. Nu är sommaren här - låt den stanna! <3

Även fast det är sjukt härligt nu, så vill jag bara att vecka 29 ska komma! Då får jag äntligen träffa min babe och sen är det Karlshamn som gäller (y) hur underbart som helst! Nej nu vill jag inte sitta här mer, nu blir det solen, igen! Finns på mobien!


ily beautiful <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0