vadå knas?

Kom typ nyss hem från att har varit ute och övningskört med mamma och gissa vad - det gick bra! Helt otroligt. Visst det var med mammas bil, men ändå! Körde inte på något och krockade inte när jag fick möte och körde enda hem - förutom att svänga in på pakeringen! Men fattar ni hur duktig jag känner mig eller - jag har ju inte kommit så långt! Men ska bannemig ha körkortet efter sommaren - helst innan om jag fick bestämma.

Mamma kom in innan och berättade att hon hade träningsvärk i magen efter att hon har gjort några magövningar, typ i söndags. Och då sa jag "men det är ju nästan det bästa som finns!" Hon såg på mig som om jag var helt blåst. Men seriöst jag tycker det är skönt med träningsvärk - för då känner man att man har gjort något - right? I alla fall, jag gillar det!

På tal om träningsvärk så ska jag börja springa och träna mycket i sommar. Då man har ledig tid och bara kan ta hand om sig själv - de dagarna när man inte har något för sig! Nu blev jag sugen på att själv ta och göra några magövningar - lär bli några innan jag går och lägger mig bara för det (y)

Tänkte avsluta detta inlägget med några omgjorda bilder jag tog i söndags när jag låg ute i gräset. Vill ha redig sommar nu!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0