träning

Nu känner jag mig faktiskt lite duktig - jag kom iväg och var och tränade nästan en timme - inte illa för att vara mig! Ska senare ut och gå med mamma, hon tjatar varje dag att hon vill ha sällskap, men nu ikväll får hon det. Det är verkligen underbart väder nu, bara liite varmare hade inte varit fel! Sitter här ny duschad och fixar Bruce-låtar till mammas mobil. Lyssnar på Radio Nowhere, hur skön låt som helst. Minns att han spelade den när vi såg honom den 7 Juli.

Om en vecka fyller min pappa år, undra hur vi ska fira honom. Får ta och prata med mamma vad hon har för planer. Sen är det Emmah som fyller år och några dagar efter där fyller både Daniel och Elle år - samma dag! Två veckor efter det är det mammas födelsedag - under veckan då jag ska ha stugan i Karlshamn med vännerna, men får åka hem och fira henne ändå och sen åka tillbaka till stugan dagen efter. Men det löser sig. Det är massa som fyller år nu, har säkert glömt någon - jo mormor fyller år också snart! xD

Nej nu ska jag gå och smörja in mig med lotion och klä på mig. Ikväll lär det inte hända så mycket, så det blir mer bloggande från min sida. Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0