the hills

Äntligen har det kommit upp ett nytt avsnitt från The Hills på www.mtv.com !
Sitter här och min mage skriker efter mat, tur att mamma är påväg hem med Kinamat - hur gott är inte det? Kvällen blir nog att ta det lugnt framför datan och bara slappa. Kanske se någon film och ha det lite myspys för mig själv. Saknar att ha någon att mysa med om kvällarna. Detta har jag inte nämnt i min blogg, så tänkte ta och berätta för en rolig sak som kommer hända för mig nästa vecka.

Fick ta en pause mitt i inlägget, eftersom för det första kom min syster in och var inte så glad så fick trösta henne <3 Sen var maten klar så blev att äta - oh nu mår jag illa! Vet inte varför men har en tidens att må illa ibland när jag äter Kinamat. Men gott är det i alla fall. Har inte kollat klart The Hills än, så blir att göra det innan jag går och sover, när nu det blir!

Just det ja, jag skulle ju berätta för er om något mycket kul som händer nästa vecka. Eller visst det händer mycket roligt nu de närmaste dagarna. Men det jag skulle säga är att mycket speciell person kommer till mig på onsdag. Har inte träffat honom sen sommaren 2007. Om man ska vara exakt så var det den 19 juli. (tack vare bdb så har jag kvar bilderna från dagen). Men det var såhär att jag var hos Estelle en varm sommardag.

Det var på den tiden då Estelle bodde heltid i Ryd. Men i alla fall, jag var hos Estelle och My, Estelles lillasyster hade en kompis hos sig som då var en kille som hette Daniel. Vi umgicks inte så mycket den dagen - vi fyra. Bara spelade kubb och åt glass! Och de minnerna kommer man ihåg så väl kan jag säga! I alla fall så blev det att jag och Daniel snackade lite då och då under åren fram till nu. Och båda har vi viljat träffas - men har inte blivit av. Men nu! Efter nästan tre år så ska vi äntligen träffas igen, lite nervöst! Men det ska bli hur kul som helst känner jag på mig. Så på onsdag kommer jag få ett efterlängtat besök <3

Nej nu ska jag ta och kolla på resten av The Hills. Byebye <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0