sveriges nationaldag

Klockan är snart tio och jag har nyss duschat - skönt! Så nu är mitt hår frächt igen (y) det gillar vi! Blev väckt av min kära lillebror som pillade på min arm - får man damp eller vad? Jo det kan jag säga att man får! Nästan lovade honom att han och jag, syster också kanske, kanske ska åka upp till Stockholm under sommarlovet, bara vi tre. Men kommer man klara av det? Med honom? Suck, ingen söt som vill kanske följa med då och hjälpa mig med min jobbiga 12åriga bror?!

Idag blir det att vi drar som sagt till Kista, som jag nämde igår, sen vid tre, fyra tiden ska vi gå ner till Golfängarna som har något speciellt där bara för det är Sveriges Nationaldag - får väl se hur det blir. Jag kanske skulle träffa Jocke också idag, men vet inte om jag kommer orka det. För det första så är det fotboll på tv! För det andra måste jag plugga under dagen också, och för det trejde så vet jag inte om han ens hinner träffa mig. Menmen, man får se.

Nej nu ska jag ta och klä på mig och sedan sätta mig ute i köket och äta frukost med min mormor. Bloggar mer under dagen, och foton lär det bli en del idag med! Ska ni göra något speciellt idag nu när det är Sveriges Nationaldag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0