sängdags för miss lodge

Dagen har varit helt okej, dock kanske lite för mycket stress. Hinna med allt som skulle fixas klart tills alla skulle komma vid sex - men vi hann, mamma och jag (y) Maten blev lyckad, i alla fall tyckte jag och gästerna sa det i alla fall. Likaså tårtan, och en tårta finns kvar så bara komma och smaka (; haha! Vi var runt 14personer, ganska så lagom.

Men snart är det födelsedag för fler nära vänner. Den 9 Juli är det Emmah som blir 17. Sen den 11 Juli fyller både Daniel och Elle år, 18 dessutom - inte illa! Vet inte om jag har nämt innan att jag och Daniel ska fira han, bara vi två. Och det kommer bli så underbart, men jag vet inte vad den där gossen har i tankarna ;) han är ju full av överraskninga - men jag gillar det! Men man blir smått galen, för jag är sjukt nyfiken! Men det är snart bara två veckor kvar, 14 dagar - gooosh som jag längtar!

Nej nu ska jag ta och sova hade jag tänkt. Sen gå upp efter nio för att förhoppningsvis få en kanon start på dagen genom att prata med älsklingen. Gosh, inte trodde jag att man kunde gilla någon såhär mycket ! Men nu blir det sängen - Godnatt!

Bilder från dagen kommer imorgon (: blev inte så många, men några!

Kommentarer
Postat av: Jacquie

Hej ! Du har varit med i en tävling på http://jacquie.blogg.se , och du vann ! Priset är att din blogg få vara med i http://jacquie.blogg.se hela sommaren. och att din bloggadress får vara med i alla inlägg i en vecka ! Grattis ! // Jacqueline !

2009-06-29 @ 09:39:05
URL: http://jacquie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0