mot kalmar

Okej. Nu blir det Kalmar - för mig, Emma och Alexander. Om en timme ska vi vara i Tingsryd så har lite brottom, men har ändå packat ner det mest nu. Bara sovsäck och drickan kvar att packa ner, och ett par skor till! Funderar på om jag ska ta min skinjacka eller min vindjacka - vad är smartast? Vindjackan va? Ja det får bli den! Fick nyss sms av Alle och han sa att det är strålande sol vid stugan - helt underbart ju! Man får hoppas på underbart väder i helgen så kanske man t.o.m blir lite brun ;) man kan väl ändå få drömma va? 

Nu ska jag ta och sminka mig lite smått, kameran är med så ni kan ju vänta er massa kort från helgen! Jag finns på mobilen. Inget bloggande i helgen. Så jag kommer hem igen på söndag och då kommer bilderna så ni har något att se framemot ;)

- Daniel, jag hade gjort vad som helst för att få vara hos dig nu! Men jag gör som vi sa, ha så kul som möjligt så går tiden snabbare tills vi ses igen - right? Saknar dig så himla mycket. Men snart är det bara tre helger kvar! Och sen får vi äntligen vara tillsammans igen och jag längtar mer och mer för varje dag. Glöm inte att jag tycker om dig oerhört mycket nu när vi inte kommer snacka något under helgen. Men jag lär smsa dig och kanske t.o.m ringa dig, även om det kostar skjortan av mig! Men det är det värt! Jag älskar dig Daniel Jarl <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0