måste börja nu

Mamma berättade innan att mina kusiner och morbror från Haparanda kanske ska komma hem till oss om två veckor - det är år sen jag träffade dom nu så det hade varit sjukt kul! Och vet inte om Sam, min yngsta kusin har varit här så det kan bli kul. Han är nog 5 år nu tror jag, eller något. Sen samma vecka är det tänkt att mormor och morfar också ska komma, samt Katte och mina gudbarn - Hannes och Ellen. Så det blir fullt hus! Men inget bestämt än, men det hade varit hur kul som helst alltså!

Nå, vad ska man göra idag då? Vet i alla fall att jag måste måste duscha och raka mina ben för det är förjävligt nu! Men jag känner för att träna lite, så jag tror jag faktiskt ska ta och cykla ner till pappas jobb och träna där någon timme. Det var länge sen nu och jag har lovat mig själv att jag ska röra på mig åtminstonde en dag i veckan under sommarlovet, och det är den sista dagen på denna veckan så nu måste jag faktiskt göra det! Så det blir det för mig idag - nu jävlar!

Det sägs att det ska bli bra väder nu veckan som kommer och det gör mig verkligen hur glad som helst, för det innebär att mn kan sola och kanske t.o.m bli lite brun. Annars får jag väl göra som Daniel sa - solarium! Nämen seriöst, nu får sommaren komma så man slipper skämas för man känner sig så blek!

Nej nu ska jag fortsätta att prata med älsk, sen blir det att byta om för träning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0