kvällen med klassen

Då har det flesta åkt hem, förutom Lovisa, Estelle och Jennie. Jennie och Lovisa sitter i tvrummet och kollar Bolt och jag sitter här framför datan och pratar med min älskling och Estelle ligger i sängen och läser VeckoRevyn. Kvällen bestod av Guitar Hero, grillning och filmtittande - Rec och Bolt. Inte så myckte till fest, men var ändå mysigt faktiskt.

Och nu är jag trött trött trött, och jag saknar Daniel! Kan tänka mig att folk tycker jag går försnabbt - det är erat problem, jag följer bara mitt hjärta och det tänker jag fortsätta att göra! Om några timmar åker han till Norge och ska vara där i fyra veckor, fyra helger! Men det går snabbt tror jag ändå, jag hoppas i alla fall på det. Sen har vi resten av sommarlovet att träffas, typ! Men väntan är värt allt på denna jorden.

Nej nu ska jag ta och hjälpa Estelle att ställa ner cyklarna bakom huset, eftersom dom ska cykla hem imorgon till Ryd - hon och Jennie. Sen blir det nog att sova, för jag är sjukt trött ska jag ta och säga er! Nattinatt :*


Kommentarer
Postat av: daniel

Älskling, vi ska ses hela sommaren (A) <3

2009-06-13 @ 06:13:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0