kom vecka tjugonio kom !

Det är galet hur man kan längta efter något såhär mycket som jag längtar efter att denna veckan ska komma! Det är dock bara 17 dagar kvar till den veckan börjar och jag längtar som bara den! Som ni kanske förstår så kommer Daniel hem och det ska bli underbart! Men det händer något mer den veckan också - nämligen Östersjö!

För två år sedan var mitt första Östersjö - utan föräldrar alltså. Gud jag minns det så väl. Min första fylla dessutom. Jag blev aspackad och slutade med att jag satt och spydde vid vägen. Och inte nog med det så skulle vi efteråt till en kompis till mig som heter Mia och vi alla tjejer - var runt fem,sex tjejer - skulle sova hos henne. Ja, det blev som det blev den bilresan - satt och spydde i min väska. Och hela natten kändes det som. På den tiden fick man inte så mycket hjälp av sina kära vänner. Minns att dom lämnade mig på toa och gick upp till Mias rum och satt där och hade trevligt, samtidigt som jag satt på toa och kunde inte röra mig - jag som försökte komma in i duschen och det gick inget vidare kan jag ju säga! Satt där inne på toa i minst två timmar! Inte speciellt jätte lyckat precis.

Förra året var jag återigen på Östersjö tillsammans med Emma&Alle och Robin. Den kvällen var inte heller så jätte lyckad! Minns att Emma och jag gick fram och tillbaka in till stan och ut för att hämta dricka, fram och tillbaka, fram och tillbaka! Den kvällen slutade med att man åkte hem tidigt p.g.a. att en viss person blev ledsen så vi drog hem.

Nej det känns inte som om man har haft något toppen Östersjö än under sina år. Men det känns som om det kommer bli annorlunda detta året - jag känner på mig det! Kan ju knappt gå fel. Planerna är att jag tillsammans med Daniel, hans kompis Alle, Hanna, Lovisa, Emmakäll och Alexandra ska tälta från fredag till lördag på Kollevik, en camping som ligger 3km från Karlshamn. Och sen från lördagen till lördagen veckan efter ska vi fem tjejer bo i en stuga som vi har hyrt - det kommer bli kanon kul (y) Får hoppas på att älsklingen vill vara kvar någon extra dag - lovar jag sover med dig i tältet då (;

Det kommer bli så sjukt kul! Kan knappt misslyckas när man är med detta folket! Förhoppningsvis kommer Miranda också förbi någon dag - för hon kan ju inte missa Östersjö! Det bara går inte (;

Några bilder på mig och tjejerna <3


Lollo, Hanna, Miranda och jag


Miranda, Hanna och jag


Jag och Alexandra


Emma och jag
faail bild på mig men palla! xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0