ibland går allt neråt

Vilken dag hittills då, har nog bara mest varit irriterad hela dagen. Så jävla trött på en speciell person just nu, så jag vet inte vad! Du kan ju förstå själv att jag kommer ignorera dig när jag skriver till dig - förvänta dig fan inget nu! Menmen, du är fan som en bror, som man verkligen vill strypa ibland!

På tal om bröder som man vill strypa - tack vare att min söta lillebror är dum i huvudet och var så jävla arg så tryckte han in dörren i huvudet på mig - rakt i tiningen!! Så för det första smällde den så hårt att jag typ föll ner på golvet, så jag nästan svimmade och sen förstördes mina glasögon - helt snea! IGEN. Jag fixade dom senast för två veckor sen om inte tidigare än det och så måste jag dit nu igen. På köpet har jag fått en bulla vid ögonbrynet - helt underbart! Och känner mig helt yr fortfarande. 

Får gå till optiken på måndag samtidigt som jag fixar nya piller. Sen efter det ska jag åka in till Växjö och träffa EmmaKäll <3 något roligt i alla fall att se framemot! Får se vad hon&jag hittar på, antigen bio eller någon fest eller bara chlla. Men kommer hem på tisdagen i alla fall, för jag orkar inte åka hem tidigt på kvällen.

Imorgon blir det troligtvis att Estelle <3 kommer hit till mig och sover här tills måndag, och ikväll kanske Emmah <3 kommer hit en stund. Annars blir det bara att ta det lugnt och hoppas på att Daniel <3 kommer in på datan så man får prata lite med honom. Sitter just nu och kollar på Svanprinsessan - kände för lite tecknat idag så har kollat på den. Nej nu ska jag se slutet sen blir det kanske någon annan film att kolla på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0