home sweet fucking home !

Då har man klarat av återigen en hemsk bilresa hem. Just nu är jag bara trött fysiskt och psykiskt! Och jag fryser som satan, har gjort det i många dagar nu - hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk. Hade ju suttit fint nu!

Jag borde verkligen börja plugga matte nu, men jag har ingen ork. Fatta inte vad det är med mig, sittar fan här och gråter - jävla lipsil! Äsh, jag överlever..dock kanske inte här...seriöst, jag vet inte hur länge jag orkar vara kvar här nu. Tack och lov för att sommarlovet kommer nu så man kan rymma iväg till någon!

Shit, jag fryser så jag skakar nu alltså! Utan att överdriva. Ska gå och bädda om min säng och sen sätta mig här framför datan en stund med täcket om mig och försöka få mig varm.

Kanske inte blir grillning hos mig på fredag - bråk med mamma. Men såklart kommer räddaren i nöden - EmmaKäll och säger att man ska hänka med henne för hon ska hyra lokal, eller jag kanske ska hyra eftersom jag är 18! Men måste snacka med klassen om det, eftersom dom skulle vara här. Se om dom hellre vill vara och festa i Växjö istället för hemma hos mig!

Nej nu måste jag tydligen äta, fast jag inte är hungrig. Tydligen dör jag nu om jag inte äter enligt mamma...
Som sagt, home sweet fucking home..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0