hanging high

Nu har jag duschat och solen skiner ute - men blåser. Ska ändå se om man kan sitta ute en stund. Ser så skönt ut härifrån rummet när man kollar ut. Måste ta och fixa mina naglar, dom ser verkligen förjävliga ut! Nu låter jag som någon jävla fjortis eller någon tjej som bara bryr sig om sitt utseende - meen det gör jag inte, visst vill man se bra ut - vem vill liksom inte det? Men gör det mest för att fördriva tiden. Estelle kommer ju inte för ens om typ tre, fyra timmar.

Suck, det är något fel på Skype, jag och älskling sitter och pratar där egenom, eftersom det går mycket bättre än msn nu när han är i Norge. Men ibland är det oerhört segt och man ser inte vad den andra har skrivit efter ett jävla bra tag - och så är det just nu och det gör mig galen! Får hoppas på att det blir bättre sen ikväll.

Ni vet igår berättade jag om att jag fick en bulla vid ögonbrynet? Jag märkte innan att jag hade en bulla i huvudet också, jag kanske föll hårdare än vad trodde.. Nej nu ska jag lämna datan ett tag, finns på mobilen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0