from there you are

Man kan inte styra sina tankar, man kan inte stryra sina känslor. Tror inte det finns någon som kan styra detta, i så fall de som säger att de kan de - ljuger. För det är omöjligt.Visst man kan dölja det, men det är inte samma sak som att styra. Och det är nog det jag har gjort de senate åren. Försökt dölja känslor, för att man trodde det var lättast så och inte vågade ens drömma om det.

En vän till mig sa att sagan inte tar slut , utan det blir bara ett nytt kapitel av sagan. Och det är ju helt rätt. Livet tar inte slut bara för att man tror att den som var den som man vill vara med så mycket inte ville det längre - att allt var slut. Men jag vet nu att det inte är det, det är bara en början på ett nytt kapitel. Du är mitt nya kapitel, på mitt liv <3

Man kan inte hjälpa vad man känner, vad man har för känslor. Vissa har lättare med det, vissa har svårare. Tidigare hade jag jätte svårt med att komma över en person, men denna gången har det varit så mycket lättare. Men tror jag vet anledningen för det - avståndet! Och att det kändes som om det var slut redan långt innan det var det.. Detta gjorde så att det blev lättare för mig att kunna gå vidare.

Vet inte varför men jag är så säker på vad jag vill ha nu, har nog aldrig varit såhär säker innan. Har aldrig varit så här glad. Men ändå är jag så rädd för att allt ska gå snett eller att man får höra så många kommentarer från alla runt omkring. Det har redan börjat, men jag lyssnar bara på mitt hjärta och mitt hjärta skriker ditt namn <3 och jag bara lyssnar och funderar och vet vad jag vill!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0