död..

Okej kanske inte död men känner mig som slaven alltså! Först fick jag stå och räkna massa rör hela förmiddagen - jag lovar det var över 1000, lätt över 1000! 5000 minst! Heeelt galet mycket rör det finns, och sen så många olika!

Aja, efter lunch med pappa på ladan blev det att jag fick rensa bort massa ogräs vid byggnaden och sopa bort allt sen - hade varit helt okej om inte det var massa spindlar och kryp! Men fick bit ihop för pappa hade annars tyckt jag var för klen - gubbe! Sen blev det att tvätta fönster (y) wiie NOT!

Jag vet inte vad, men jag får så satans ont i händerna av det, brukar bli så på sommarn att jag får ont i händerna av minsta lilla, fattar inte varför. Och jag är inte klar med alla fönster än! Så antar att imorgon blir det att fortsätta sen blir det att tvätta alla fönster här hemma också!

Så blev att man jobbade från halv åtta till halv fem. Det är ju alltid något! Oj jag höll på att glömma :D jag fick köra truck också, haha! Men man får se vad som händer idag, inte mycket få jag hoppas. Fast Gebbe har simträning (alltså han tävlingsimmar) vid sju tiden, så jag kanske ska följa med han och mamma. För mamma ska också träna lite, och funderar på om jag också ska göra det.

Bättre att sitta här och glo - right? Men, vill prata med älsklingen, dock vet jag inte om han kommer in senare eller inte. Aja, man får se hur det blir! Saknar honom så mycket så hade viljat pratat med honom, eller det vill jag ju hela tiden - och saknar honom hela tiden också för den delen :$


Tänker på dig hela tiden älskling <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0