att hitta rätt

Alla ni har säkert varit med om att en vän, familjemedlem, pojkvän/flickvän fyller år och ni ska köpa något. Den svåra frågan är vad. Man vill hitta något speciellt, köpa något som verkligen berör. Något som personen kommer att komma ihåg - helt enkelt något speciellt. Men något speciellt kan vara vad som helst, det kan vara från värsta lilla saken till värsta stora saken! Eller måste det ens vara någon stor sak för att man ska bli glad? Måste det ens vara något som kostar pengar? Det är ju ändå tanken som räknas. Men ändå så sjukt svårt att komma på något riktigt speciellt. Speciellt när man ska komma på något till en mycket speciell person som ligger så varmt till om hjärtat mitt.

Dock har jag en idé just nu, men får se. Jag har i alla fall lite mindre än fyra veckor på mig tills jag måste ha fixat något. Så får se hur länge denna idéen kommer vara bra! Men måste nog i alla fall börja med den nu, för det kan ta tid. Men jag tror det blir bra ändå i slutändan. Det är något speciellt och personligt. Får hoppas på att Daniel kommer att gilla det i alla fall! (:


Kommentarer
Postat av: DIn älskling

Nu kan jag komma in & läsa din blogg, förhoppningsvis skriva i min med !! Hihi älskling, du behöver inte göra något eller fixa något.. En speciell sak för mig är att få vara med den jag tycker om & göra något kul tsm mer behövs inte ! Jag älskar dig, saknar dig super mkt <3

2009-06-14 @ 08:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0