ändrade planer!

Skönt! Nyss duschat och det var sjukt skönt att få svalka av sig lite. Det har varit så sjukt kvavt hela dagen idag och jag har inte varite ute, men har ändå kommit in den kvava luften in i huset - pga av min smarta familj som vill ha det öppet överallt!

Jaja, nog om det. Mamma snackade innan med sin bror, som var tänkt att han och mina kusiner skulle komma hit i veckan. Men nu verkar det inte bli så utan nu är planerna att vi ska åka upp till Stockholm istället. Så troligtvis åker jag, mamma och mina syskon upp till huvudstan på fredag och kommer hem på tisdag nästa vecka. Då ska vi hinna träffa mammas bror och kusinerna, och Katte och barnen - eftersom vi åker upp så träffar vi dom där istället för att dom kommer till oss. Sen är det nog tänkt att vi ska till något utebad också (y) kanon!

Ikväll händer det inte mycket, ska upp tidigt imorgon - typ sju skulle jag kunna tro. Eftersom bussen går halv nio så blir det ganska så lagom att gå upp vid den tiden. Pappa har lagt in pengarna från P&L-biljetten så jag känner mig ganska så rik (; men tyvärr kan jag inte shoppa upp allt det nu, för måste spara till Östersjö.

Nej nu ska jag ta och byta om till myskläder och sen sätta mig framför tvn med mamma och pappa! :*

Jag är världens lyckligaste med dig <3 kan inte bli lyckligare. Du är mitt allt Daniel <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0