a thousand years

Jag orkar inte jobba imorgon, inget sug alls alltså. Men jag måste. 1. Det är pengar, 2. Tiden går snabbare.. Finns väl typ bara en nackdel - vill sola! xD Men aja, pengar är bra att ha (y) right? Och som sagt, dagarna går snabbare när man har något att göra, trotts att man tänker och saknar hela tiden.

Blir nog att jobba veckan ut. Sen i helgen blir det att fira min käre far som fyller lika gammal som kungen! De ni (; Får se vad det är för folk som kommer, tror att Sebbe skulle komma i helgen. Sen blir det väl säkert andra vänner till pappa som dyker upp.

När mamma fyller år, nästa månad så kommer det komma folk då med, hon blir 47 tror jag. Och folket som är planerat att komma är min kusin Rasmus, min morbror och hans fru Monica. Hoppas och tror att älsklingen också ska vara här. Stackarn, få träffa min knas släkt! Men den är ändå härlig på något sätt (:

Nej om jag ska orka jobba imorgon så borde jag gå och lägga mig nu. Sitter fortfarande och lyssnar på låten - Shapes of Love.. kan inte sluta lyssa.. Just det ja, fest på fredag i Ryd, folk som vill ha dit mig men jag orkar inte! Speciellt inte om jag ska jobba på dagen. Och sen tror jag att Estelle skulle komma förbi en stund också. För My skulle träffa någon i Urshult, och då kan likagärna Estelle träffa mig (: Saknar min lilla vän <3 hon är nu i Norrland ju och har varit där sen förra veckan.

Vet inte vad det är med mig, men känner mig helt nere - antar att det är saknaden :( <3
Nu måste jag verkligen sova annars orkar jag aldrig! Godnatt folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0