090630

Godmorgongodmorgon! Ännu en dag som man ska försöka få att gå. Estelle ligger i min säng och sover och jag sitter här redan, klockan är halv tio, men det har blivit en vana för mig att gå upp vid denna tiden. Liksom jag orkar inte sova bort hela dagen längre och sen gör jag väl det också för att se om älsklingen loggar in - som ibland han gör vid denna tiden, men man får se.

Det är endå skönt att gå upp vid denna tiden, då sover man inte bort hela dagen om man sover till tolv eller något, som jag gärna hade kunnat göra om ingen väckte mig! Menmen, får se hur länge fröken Björkman kommer att sova. Jag är så snäll att jag låter henne sova (a) Fast nu verkar hon vara vaken, fast hon kanske somnar om..

Oh nu loggade min älskling in <3 Tror sen att det blir frukost ute på altanen, det är just nu 21 grader ute och klockan är snart tio, så lär väl bli lite varmare idag får man hoppas på! Kanske blir att ligga ute i solen, nackdelen är att Estelle inte kan ligga ute i solen :( menmen, man får se hur det bli!

Senare idag kommer också den nya kategorin som jag har pratat innan om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0