090629

Godmorgon allt gott folk! Då är man redo för ännu en ny dag i verkligheten, känns som om man kommer klara denna dagen också! Vet inte redigt vad som händer, men jag skulle kunna gissa på att jag kommer ligga i solen och steka en del idag. Jag har inget jag måste göra och det känns skönt. Får se om Estelle ville ses, eller får det helt enkelt bli en annan dag <3

Sitter just nu här i min bikini från förra året - den är bättre att sola i har jag kommit på. Det är en såndär tupbikini eller vad man nu kan kalla det - en utan band så det blir märken efter den, bara över brösten. Ska snart gå ut och lägga mig hade jag tänkt. Men nu stter jag inne och pratar med älsklingen - jag lovar det är verkligen en toppen start på dagen, att få prata med honom en stund. Ännu bättre om han vore här hos mig <3 Men nu är det bara två veckor kvar och det gör mig glad, för nu är det inte långt kvar, hälften av tiden har gått och denna veckan har gått snabbt, så tror det kommer gå snabbt denn också nu. För huset kommer vara fullt i slutet av veckan - så det kommer gå fort tror jag!

Som sagt denna veckan så kommer min morbror, mina kusiner Tim&Sam + mormor. Sen kommer också mammas kompis Katte och hennes två barn som är också mina gudbarn - Hannes&Ellen. Kommer bli kul att träffa dom igen. Blir väl kanske att man börjar måla huset i veckan också. Sen ska jag också ut med Lollo och cykla någonstans.

Nej nu ska jag ta och avsluta detta. Kommer skriva mer under dagen och lägga in bilderna från gårdagen också. Massa matbilder blandannat!

Daniel du är den enda för mig, vill alltid vara din <3
Jag saknar dig så sjukt mycket. Kommer bli som i en dröm när vi ses igen, men ändå i verkligheten. Helt underbart! <3 Älskar dig så oerhört mycket Daniel Jarl <3 bara bara bara din <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0