090625 - jobb jobb jobb

Ja, jag jobbar. Men pappa åkte till Tingsryd så  jag passar på att skriva några rader här! Har städat hela dagen sen åtta och jag kände att jag behövde en lite kort jobbpause med lite bloggande!

Igår kväll kom Lollo förbi, brun som bara den! Hon hade varit ute på sjön - fuskis! Jag som jobbar nu när det är sånt underbart väder. Jaja, jag får sola i helgen nere vid havet istället. Hon var hos mig tills jag gick och la mig runt halv elva.

Annars inget nytt vad jag kommer på. Eller jo, längtar som faen till Östersjö-veckan! Och jag lär ha pengar då - wiie! För det första har jag studiebidraget som kommer nästa vecka, sen ska broder ge mig pengar för min P&L-biljett och sen också har jag ju lönen härifrån. Tjänar 75kr i timmen. Jag är nöjd att det inte är mindre kan jag säga er. Och jag har redan tjänat över 1000 kronor här på dessa två dagar, och jag är inne på min trejde (y) happyface!

Nej nu måste jag fortsätta med städningen. Slutar runt fyra, fem skulle jag tro!

Jag är världens lyckligaste med dig Daniel Jarl <3

Kommentarer
Postat av: DIn älskling

Du betyder verkligen allt för mig baby, Jag mår bra & jag hoppas att du har det bra där hemma :) Det enda är att jag saknar dig så himla mycket men vi är snart tillsammans igen <33 Jag älskar dig mest av allt , Du gär mig till den lyckligaste i världen <333

2009-06-25 @ 13:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0