090620 - midsommar igår

Det blev att vi åkte hem idag istället. Alle var inte sugen på att vara kvar, inte jag heller faktiskt. Bara Emma! Men vi åkte i alla fall hem - kom hem för någon timme sen. Och har väl inte hunnit med så mycket faktiskt, bara kommit hem, byt om och tagit det lugnt. Men nu tänkte jag berätta för er om gårdagen - min midsommar i Kalmar.

Blev ju ganska så drastiskt att jag följde med, men vi kom iväg vid halv ett eller något. Det var jag, Emma, Alle (hennes kille), och Alles föräldrar, lillebror och kompis till honom. Samt Alles mormor och morfar som ägde sommarstugan utanför Kalmar. Hur mysigt som helst verkligen! Ja, det kommer bilder senare i inlägget.
 


När vi tillslut kom fram till stugan så började Emma och jag fixa oss, för vi hade inte hunnit göra det än - alla andra hade så de fick börja med maten samtidigt som vi fixade oss då. Sen blev det midsommar mat och till det bjöds det på snapps! Efter middagen blev det att jag, Emma och Alle gick till en äng eller vad man kan kalla det där dom hade lite midsommarfirande, med sång, dans kring stång! och lotter - jag vann nada, både Emma och Alle vann jätte mycket!

Blev sen att vi gick ner till stranden och tog sjukt söta kort på Alle&Emma - hur söta som helst! Och även bilder på mig och Emma, som också blev ganska så söta faktiskt! Sen drog vi oss tillbaka till stugan och där blev det jordgubbar och lite drinkar och sedan tårta på det senare, och slutligen korv på kvällen! Ja det var en massa mat under gårdagen kan jag säga. Och en del dricka med. Men blev inte så mycket för mig igår faktiskt - sparar mig till Östersjö!Man blev ju inte bara lite avundsjuk på dessa två sötnosarna när man står och fotar dom, kort efter kort! Men det enda man tänker på är då, hur mycket man saknar sin egen pojkvän som känns så långt bort och man saknar bara mer och mer för varje minut. Och det gjorde jag verkligen, saknaden började göra ont allt mer och mer, men jag vet hur lycklig, hur glad, hur trygg jag kommer bli när jag äntligen får vara i hans armar, när jag får vara i hans närhet (alltså, nu sitter man och gråter här igen! bara tre helger, bara tre helger kvar..sen blir allt bra). Det togs som sagt även bilder på mig och Emma som blev jätte söta!

  


Efter vi hade varit där nere vid vattnet gick vi som sagt upp igen och började dricka lite smått. Vissa av oss blev ju mer påvekade än andra. Men vi hade kul, spelade kubb och hade det allmänt trevligt med Alles familj som var hur goa som helst. Hade ganska så tur med vädret, var typ sol, regn, sol, regn och sen sol igen! Antar det var så lite överallt i Sverige.På kvällen gick vi tillbaka till stranden och tog fler bilder. Vissa blev sjukt bra, och andra inte som man kan förstå. Åh önskar jag hade bättre kamera - typ systemkamera, det hade inte varit helt fel!

Idag så vaknade Emma - som alltid - sjukt tidigt och jag och Alle ville sova längre. Jag lyckades men sen vaknade man av att de båda låg i sängen och små tjaffsades lite så där gulligt ni vet som par brukar göra ibland. Och då saknade jag Daniel ännu mer..och tänkte ännu mer. Fast det gör jag alltid, saknar alltid, tänker alltid!

   


Blev sen i alla fall att vi gick upp vid halv elva och åt frukost sen tog vi det bara lugnt hela dagen och kastade hästsko och sen blev det snack om vi skulle åka hem idag eller om vi skulle vara kvar en natt till. Alle ville som sagt, Emma ville vara kvar och jag, ja..jag vill nog helst hem för att försöka kommunisera, eller i alla fall hoppas på det, att prata lite med Daniel. Men det ser mörkt ut med det, eftersom jag läste innan i hans blogg att han troligtvis skulle vara ute ikväll. Menmen, man får som sagt se.

Men blev som sagt att vi åkte hem, för Alles föräldrar ville inte heller vara kvar. Så det blev så. Och nu sitter man som sagt här och segar och är trött och ont i magen av all mat man har ätit!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0