090608

Bruce var helt otroligt igår! Verkligen ett minne för livet må jag säga. Bilder kommer senare under veckan. Vädret var i alla fall det bästa vi kunde få, fast blev ju ganska så kallt under kvällen, när klockan började bli runt elva, halv tolv! Då hade man önskat att man hade någon frivillig som hade viljat värma en. Man stod där och blev avundsjuka på alla de som stod och fick kroppsvärme från sin patner - jag vill me! Kom i alla fall hem vid ett någon gång. Gubben höll ju på mer än i tre timmar - men hur underbart som helst!

Idag blir det att åka hem till småland igen och måste också plugga en skit - matte och historia. Men har ju en lång biltur framför mig så jag får utnyttja den! Fick veta innan att Ellen är sjuk, så Katte och barnen kommer inte komma denna veckan :( men dom ska komma någon annan gång under sommarlovet.

Ja nu är det inte långt kvar tills man har sommarlov. Denna veckan kvar bara, och det går snabbt. Idag är man ledig eftersom man är här. Imorgon blir det nationellt prov i matte hela dagen typ, och sen efter skolan pluggapluggaplugga! Onsdag blir det att skriva historia prov och sen idrott, kort svenska lektion och sen ska jag träffa Daniel (: På torsdag är det klassdag och det lär gå snabbt, sen på kvällen har lillebror skolavslutning. Fredag blir det skolavslutning, men ska inte på min egen eftersom jag vill kolla på min syster som slutar nian. Sen på kvällen där blir det fest med klassen + några till kanske? hemma hos mig med grillning! Såå ja det går snabbt nu.

Nej nu har mormor gjort mumsiga pannkakor så nu lämnar jag datan ett tag och går och äter frukost! Byebye :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0