090604

Ännu en dag då man vaknar upp med ett leende på läppana - din förtjänst. Dock somnade jag om igen, så jag fick stressa och fixa mig på en halvtimme - men det gick (y) När man väl kom till skolan hade man håla i två timmar så jag utnyttjade timmarna till att göra klart svenska frågorna och det gick bara bra. Fick också veta under dagen att jag fick VG i slutbetyg i Franska steg 2 och VG i Idrott&Hälsa A, och ett G i Naturkundskap B - det är jag dock inte så nöjd med. Menmen.

Ikväll blir det att ta det lugnt och ha det mysigt med familjen och imorgon blir det att sova länge, länge, länge! Eftersom jag är ledig imorgon - har inga lektioner och ni fattar inte hur skönt det är! Behöver sova, eftersom det har blivit en del telefon snack om nätterna - men klagar inte. Eller jo, jag vill sova längre om dagarna, för då kan jag prata i telefon hela natten lång - perfekt eller hur? :D

Som ni kanske vet så åker jag också till Stockholm imorgon med lillebror och mamma. Pappa kommer på lördag och lillasyster stannar hemma den fisen - tråk unge! Håller på att fixa en lite filmer nu ockå - jaja jag vet jag är olaglig, så ni behöver inte hänga mig (a) Så blir nog att kolla på de sen.


You're all I want your all I need
You're everything, everything.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0