090602

Det händer verkligen inget roligt alls nu förtiden i skolan, allt är bara segt och man längtar till sommarlovet som en gnu! Eller något xD Menmen, idag ska 2000 kronor av summan till Kollevik vara inbetalat, så ska ta och kolla om det har blivit inbetalat och om jag har fått pengarna av Hanna. Så jag kan betala resten av summan. Hoppas,hoppas,hoppas att Kollevik blir kanon bra!

Och Östersjö med massa roligt och mysigt folk (a) och också hela sommaren! Men jag har fått ett problem, jag har ingenting att göra på midsommar och det suger :( Dock är det några veckor kvar - typ två! 

Men nej nu ska jag inte tänka allt för långt fram utan tar en helg i taget och denna helgen bär det av till Stockholm <3 och kolla på Bruce Springsteen! Helt otroligt kul kan jag tro alltså! Får se om jag får träffa min lilla vän Jocke något nu när man åker upp dit, om han nu har  tid. Vore sjukt typiskt om han inte kunde nu :(

Vaknade upp helt undebart idag. En mycket fin vän ringde och väckte mig - jag bad honom att göra det så blev bara glad att vakna vid klockan sex och höra hans röst. Ska bli kul att träffa dig snart igen (: så jävla längesedan nu!

Nej nu ska jag ta och städa rummet och börja plugga på proven som är nästa veckan. Lid med mig!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Klart att vi ses snart! :)

2009-06-03 @ 10:39:12
URL: http://daniyeah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0