behind your eyes

Kom precis hem från jobbet, känner mig helt svett! Blir att hoppa in i duschen sen. Pappa bad mig att jobba imorgon också - man bara "men jag ska ju till Stockholm?!" Men han menar att jag ska komma dit tidigt och hjälpa till innan jag åker.. Jojo visst, kommer vara helt slut. Det är ju inte heller så kul att sitta och i en bil hela dagen. Så morgondagen kommer inte bli någon höjdare precis.

Mamma berättade innan att planerna för helgen kommer se ut såhär :
Imorgon åker vi och sover hos mormor och morfar där Bosse (min morbror), Tim och Sam (kusinerna) är och vi sover där första natten. Sen på lördagen åker vi på eftermiddagen till Katte, Hannes och Ellen och sover där till måndag. Sen tillbaka till Hallonbergen och mormor och morfar. Sen åker vi hem på tisdag.

Får hoppas på att det är massvis med sol och värme och inte kvavt som det är här! Hoppas, hoppas så man kan sola och bättra på brännan som är typ fortfarande blek! Hata det! Men sommaren är inte slut än (;

Ikväll måste jag bannemig packa allt, vilket aldrig brukar göras. Burkar alltid bli att allt är klarpackat precis innan man sätter sig i bilen. Men eftersom man tydligen ska jobba så blir det att ha allt klart innan man går och lägger sig!

Ska nog redan nu ta och börja packa lite smått, jag är så kass på att packa - tar alltid med mig för mycket! Någon som känner igen sig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0