glöm aldrig det

Kom för ett tag sen hem ifrån en liten runda med Emmah - verkade vara fullt ös i lilla Urshult ikväll - Pubrunda på Ladan. Har själv inte varit där än, känner mig lite liten om man säger så, när det flesta är väl kanske 40+ ? Menmen, lär väl bli någon gång att man går dit med päronen eller något, sånt som märks.

Emma och jag pratade om att vi ville till Ronneby brunn, men vilka ska vi ta med oss? Hm, aa någon som vill följa med (a) ? Men om det skulle bli av skulle det dröja ett tag innan det sker. För nu är det fullbokat hela Juli, och jag vill vara med älsklingen så mycket som möjligt nu när han har varit ifrån mig i fyra veckor, det som hindrar är väl om han vill göra något annat (; hehu, men det får man ta i så fall.

Blir nog att man kryper ner snart i sängen min, min nya säng. Men tänk, imorgon är det bara två dagar kvar, sen slipper man sova ensam, för då är älsklingen hemma och det finns verkligen inget annat i mitt huvudet än det! Att man äntligen ska få vara med honom känns verkligen som en dröm - igen! Senaste gången jag träffade honom kändes det också som en dröm, så han fick nypa mig i armen för att jag skulle förstå att det inte var en dröm - gulligt va? (a)

Nej nu ska jag ta och slå in presenten och sen ta och sova. Så skriver jag mera imorgon - familjedag på Ronneby Brunn, undra hur detta kommer sluta..

Godnatt på er sötnosar!

Jag älskar dig Daniel <3 glöm aldrig det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0