you made my day.. again!

Godkväll, eller ja det är snart godnatt för min del! Är verkligen hur trött som helst, man blir verkligen trött av att leka med barn - men gud så kul det är och så härliga, underbara och ja allt! Hannes och Ellen som jag har umgåtts med under mesta delen av helgen, vilka underbara små liv de är alltså. Och min lilla kusin Sam också, helt underbar med sin norrlänskadialekt! Såå mysiga allihop! Kommer fler bilder under veckans gång från resten av helgen..

Strax efter att jag hade skrivit klagt förra inlägget tidigare ikväll, så plötsligt ringde min mobil - fick en alldeles varm känsla inom mig och det kunde inte ha varit ett bättre samtal man fick! Nämligen Daniel <3 hur glad blir man inte? Alldeles varm och tårarna började rinna av att bara få höra rösten. Jag blir alldeles varm nu när jag bara tänker på honom. Helt underbart att få höra hans röst och att få höra just de orden. Underbarare har jag aldrig varit med om! Jag älskar dig så oerhör mycket, snart är vi tillsammans igen <3

Nu ska jag ta och avsluta detta bloggande för dagen. Åker ju som sagt imorgon under eftermiddagen så lär bli något bloggande innan på förmiddagen. Annars så blir det nog inte för ens på kvällen då jag har kommit hem till Småland eller dagen efter. Men det är sånt som märks! Godnatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0