trött lördag

Godkväll! Nu är det en trött Rebecca som skriver här kan jag tala om för er. Man blir trött efter en dag på spa, men trevligt var det. Men saknade älsklingen, hade varit mycket mysigare om han var med - det är en sak som är säkert. Men det var mysigt på Ronneby Brunn.

Började med att jag fick övningsköra - bror min pushar på mig så jag skulle köra dit! Men efter lite klagomål från min kära mor där bak så stannade vi i Tingsryd och Sebbe fick köra resten. Men hallå?, jag har aldrig kört på stora vägen innan och jag fick inte stopp någonstans! Det gick ju hur bra som helst - tyckt faktiskt Sebbe också! Men ska i alla fall köra med honom imorgon hade vi tänkt, då går det nog bättre också när det bara är han och jag.

När vi väl kom fram till Ronneby Brunn så bestämde vi oss för att äta och efter det gick vi in i spa-delen. Ång bastu och bubbelpool blev det mest av, även en rygg&nack-massage - hur skönt som helst! Fuskade även till mig en solning, det finns ju ingen sol där ute, så vafan liksom, känner mig ändå hur blek som helst :'(

Kom hem runt sju och vi bestämde oss för att beställa hem pizza och så blev det. Nu ligger man här trött och magen gör ont - för mycket pizza, även om jag inte åt upp hela!

Jag börjar faktiskt trivas i mitt rum, men kommer kännas bättre sen när väggarna blir gjorda! Måste ta och städa rummet imorgon, för jag vill ju inte att rummet ska se ut som ett bombnedslag när Daniel (troligtvis) kommer till mig i veckan, så bäst att städa innan man åker på måndag - gud vad jag längtar!! Har tänkt att jag ska göra det riktigt mysigt, vill ha massa ljus - de hade jag tänkt fixa när allt är klart. Men vill ändå ha, redan nu, lite myskänsla i rummet - får suget att göra det nu, varför inte liksom? Har ju inget annat för mig!

Aja, får se vad som händer mer ikväll, om jag orkar att myspysa här i rummet. Hörs lite senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0