too fake

Man blir så trött när man tror att något ska bli bra men sen händer det något och allt skjuts fram och det känns som om det inte kommer bli bra alls! Jag blir så trött på personer som inte håller vad de har lovat eller skjuter fram det hela tiden.. Jo jag pratar just nu om min kära far, skulle ner och fixa det sista på älsklingens present, nej då hinner han inte, känns som om det kommer bli soppa av allt! :( och jag vill verkligen att presenten ska bli såå bra..men man får se hur det bli.

Och inte nog med det så har han förstört ett fönster som tydligen måste laggas innan han och jag åker till IKEA, såå det lär inte ske imorgon, och på lördag ville han inte för då kommer de troligen mycket folk dit - eftersom det är lördag. Och på söndag? Nej jag vet inte! Blir så trött bara! Han är inte den enda man blir trött på, finns så många man bara vill skrika åt och få dom att förstå vissa saker som tydligen inte deras små hjärnor kan förstå!

Nå, har jag fått gjort något idag eller? Jo faktiskt, har hämtat lite färgprover och blivit lite förtjust i två fondväggar - antingen guld eller grön, fast vill nog mest ha det gröna nu. Men jag vet inte, ändå.. Få nog tänka på det ett tag så man inte gör något som man kommer ångra. Just det ja, jag kollade innan på Knowing, udda film men bra - se den hönii!

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och kolla på någon film, krypa ner under täcket och ta på mig älsklingens tröja - såå mys, fast den måste tvättas i helgen! Blir att jag antingen kollar film eller läser en bok, eller varför inte sova bort dagen? Den är ju helt onödig.. jag hatar onödiga dagar - som denna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0