mormor&morfar

Då var man tillbaka hos mormor och morfar i Hallonbergen. Här är det fullthus, eller ja det var det alldeles nyss. Nu sitter de vuxna ute på balkongen och pratar, lillebror är någonstans. Syster och kusin Tim ligger här i tvrummet och kollar på tv. Kusin Sam ligger i en soffa i datarummet och jag själv sitter på golvet och grejar med datan!

Bosse, Tim och Sam ska åka hem idag. Vid åtta går deras tåg upp till Norrland igen och vi andra åker hem imorgon. Sen får mormor och morfar lite lugnt efter mer än en veckas tid fullt hus! Men mormor skulle nog komma ner till oss i Småland för att åka till Ronneby brunn. Hon fick av oss i släkten ett presentkort där för två år sen när hon fyllde år. Och nu har hon märkt att det går ut nästa vecka. Så får åka dit och börja göra av med lite på presentkortet! Så blir väl att åka dit på fredag eller något.

Ikväll blir det nog att man bara tar det lugnt. Ska nog börja att ladda upp bilderna från helgen redan nu, för det känns som om det kommer bli jätte mycket att ta det på en gång, så jag kommer ta lite i taget när jag har tid. Och det lär jag ha ikväll, tror jag!

Jag sakna dig allt mer och mer! Mina känslor blir allt starkare och starkare för dig <3 Du är bäst Daniel <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0