klaaart!

Äntligen har man fixat klart älsklingens present, det som saknas är att slå in det. Tänkte ladda upp bild på packetet imorgon här på bloggen - eftersom han fyller år imorgon men får inte se innehållet förens på måndag, och det får inte ni läsare heller göra. Men ska ta kort på det innan jag slår in presenten så får ni se det sen ni också (; spännande eller hur? hah

Blev att man fick övningsköra ner till pappas jobb, med Sebbe - och kan säga att det gick mycket bättre med honom än med mamma&pappa! Och dessutom en annan lättare bil denna gången också (y) ska köra den nu framöver, så Sebbe ska låna pappas BMW - vilken jag tror inte pappa gillar så jätte mycket, men vad gör man inte för sin söta lilla dötter som jag (a) ?

Ikväll blir det grillad kycklig på menyn - muma! Tror faktiskt inte Emmah kommer komma idag, men aja kvällen är fortfarande ung! Hon borde ju åtminstonde säga om hon kommer eller inte.. men det får man väl se.. Ska nog också då sen ta och slå in presenten, jag älskar att slå in presenter :D jag är bäst på det - oftast!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0