090712

Godmorgon alla pigga människor! Jag fattar inte hur jag kan gå upp vid denna tiden, självmant! Men det är omöjligt att sova när broder och fader håller på utanför mitt fönster med massa bankande! Så då får man väl ta och utnyttja tiden eller dagen man har genom att gå upp och göra något vettigt och det första jag gör - starata datan! Mycket vettigt, eller kanske inte.

Gårdagens inlägg jag skrev, alltså det var helt knas, jag fattade inte själv sambandet. Så jag tog bort det som ni kanske märker nu om ni skrollar ner. Men om jag ska sammanfatta det så stod det mest att jag var galet kär, det var väl det (a) fast fick det till värsta långa inlägget - helt galet, jag hade nog en skruvlös eller något för det var typ bara babbel och massa saker, men älskling, du ska få något eget sådant av mig..

Idag är det söndag och det betyder att det är måndag imorgon, som betyder att jag ska åka till Daniel och träffa hans familj för första gången - nervöst men det kommer gå bra, tror jag (a) ! Alltså jag ligger nu här i min säng och har ont i magen - nervös-ont-i-magen, ni vet den känslan va? Usch jag gillar inte den känslan, men det bästa med den är att det väntar något underbart, och förhoppningsvis försvinner den imorgon. Kan inte tänka på något annat än morgondagen <3

Idag måste jag:
- Slå in paketet
- Packa allt
- Städa rummet
- Fixa så någon kan köra mig till Tingsryd
- Duscha
- Tvätta tröjan
- Ringa Alexandra om Östersjö, och kanske Emma också.. 
                              Ja det var väl det mesta, tror jag. Får nog ta och börja nu känner jag. Skriver mer senare idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0