When The Stars Go Blue

Idag har det varit en otroligt onödig dag. Kunde lika gärna ha hoppat över denna dagen - så jag kan få sportlov någon jävla gång!
Menmen jag har fördrivit tiden med att sitta och spela sims i typ fem timmar! Tönt som jag är. Och sen har jag pratat med min sötnows i ungefär två timmar. Stackan, han mår inte bra :( ! <3

Jag önskar jag kunde få min födelsedag NU!
Tänk vad skönt. Då hade jag redan lämnat in mina två arbeten jag ska göra tills dess. Och idagsläget har jag inte ens börjat - smått panik och jag måste börja antingen ikväll eller imon. Och sen när det är min födelsedag så är det som sagt min fest, som jag inte tror någon har missat. Efter den helgen är det sportlov och då ska jag till Thimmy och jag längtar som bara den efter det nu.
Men för att komma dit så måste man först ta och skriva två arbeten + ett prov. Och stå ut i skolan i tre veckor. Samt ska man till Växjö med Lollo nästa helg och efter det är det Stockholm med familjen och dop där. Sen är det min helg! Så tror detta ändå kommer gå snabbt - bortsett från skola arbeterna dock.

Ska ta och plocka iordning lite på mitt rum nu och kolla på samhälls-skiten (ett av arbetera). Annars får man se vad som händer&sker ikväll.

Nej nu blev det inget plockade i rummet för nu skulle ja ringde Thimmy (: men jag klagar icke!

Kommentarer
Postat av: Marija

Sims Rules! xD

2009-01-26 @ 09:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0