090112 - The Truth Will Reveal Itself

Underbar dag - not! Verkligen det mesta för mig har gått åt helvete.
Hade ställt klockan på halv sex - för jag hade tänkt att plugga på provet som jag skulle ha senare under dagen. Men jag orkade inte gå upp vid halv sex! Skulle jag dö eller?!

Menmen, gick i alla fall upp kvart över sex och sen fixade mig, och det var verkligen ingen bra dag! Nejnejnej. Allt gick åt helvete, mitt hår är ett helvete - tur som faen att jag ska klippa mig på fredag. Sen när man skulle äta frukost och plugga samtidigt, så förstör verkligen mina syskon för mig och vi skriker på varandra - inte ovanligt - och där tappade jag matlusten!!

Sedan var man lagom arg och förbannad och gråtfärdig då man gick till bussen och satte sig på bussen. Man visste också att dagens prov skulle gå åt helvete rent ut sagt.

Men när man kom till skolan stod alla vid skåpen och Miranda stod och såg förjävla trött ut som helst! Oj satan vilka skämt xD alltså det piggade upp mig och fick mig på bra humör. Liksom, hon hade pluggat hela natten - sovit tre timmar max. Och sedan tagit tre sömntabletter - inte bra! Men, förlåt, men det var sjukt kul att se dig sådär Mirre xD ! Fick i alla fall mig på bra humör. Dock brast det sedan när Peter kom, vår Samhällslärare. Och provet ska vi inte prata om - gick totalt åt helvete. Ett under om man skulle klara det.

Blev att jag och Andrea åkte hem med tidiga bussen, pga att vi inte hade någon franska. Btw, så ska vi få en ny franska lärare, något utlänskt hette han och han var 42 år - och svart. Sa vår rektor. Man bara, "hm" spelar det någon betydelse?.  Inte för mig i alla fall. Men han lät bra, så blir spännande hur det blir. Låt oss hoppas på att han är betydligt bättre än dom vi har haft tidigare.


Nu ligger man här i sängen och lyssnar just nu på Lasse Lindh <3
Jag borde plugga lite på historian, ska snart ta och läsa lite ikväll faktiskt. Sen ska jag ta och spela lite The Sims, tönt som jag är! Men det är faktiskt kul, så det så! (:


Kommentarer
Postat av: Thimmy

awww! stackare då! inte ta så många tabletter gumman!:oTycker om dig Rebecca <3

2009-01-12 @ 17:23:36
Postat av: Alexandra

Tror det kommer gå bra gumman ( : . Du pluggar ju so en gris :P

2009-01-12 @ 19:05:20
Postat av: nadja

klart jag ska komma med mer tips :)

2009-01-12 @ 20:32:38
URL: http://rosalady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0