när allt bara brister ..

Jag tror inte jag är ensam om att man ibland känner att allt bara faller och allt runt omkring bara brister. Alla känner det någongång. Men varför har man känt det så många gånger den senaste tiden?

Att man inte orkar med något, man vill bara gräva ner sig, glömma omgivningen och skita i allt och alla! Just nu känner det som den där känslan - gräva ner sig och glömma allt och alla.

Vad gör man när allt brister, hur ska man ta vägan? Sitta och kolla på när allt sker, vara den där tysta personen som ser allt vad som händer, och gör inget åt det..

Om det brister, så försvinner både en del av mig och tryggheten.

När allt bara brister, när allt bara faller, vart tar man vägen då?


Kommentarer
Postat av: Marija

Seriöst så tror jag att det har att göra med årstiden, hur konstigt det än låter men man är helt enkelt lyckligare på sommarn. Men det går över Beccis och snart fyller du år! ;D <3

2009-01-29 @ 19:41:38
Postat av: alexandra

Förstår va du menar honey, but be strong <3

2009-01-29 @ 20:27:19
Postat av: alexandra

Btw din blogg krabbar as mkt för mig :'/ btw det va jag som skrev att ditt pluggande kmr ta livet av dig. men nu kommenterar jag till inlägget under iaf :D Du ska ju träffa mig åxå på lördag och du ska se den saken jag har designat speciellt till dig ( det blev ingen tjol) hoppas du kmr gilla den^^ kram alle

2009-01-29 @ 20:35:07
Postat av: Thimmy

Du vet att jag finns för dig älskling <3

2009-01-30 @ 15:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0