Idioter !

Ibland blir man bara så satans jävla trött på folk med deras beteende! Att ens sånt kan vara kul?! Jag förstår mig inte på detta. Alltså jag kanske ska ta det från början.

Någon kille, ganska bra utseende (förlåt Thimmy<3) men en bild kan säga såå mycket. I alla fall, han addar mig på msn och såklart är det första jag gör är att fråga vem det var. Så jag frågar och killen säger hans namn. Jag frågar vart han har fått min msn ifrån, och svaret blir att någon av mina kompisar har gett min msn till honom. Sen börjar han snacka massa knas och "snusk" om ni förstår vad jag menar. Fråga massor och allt. Ja inte specielt trevlig eller charmig kille som det såg ut på bilen. Nej precis, snarare tvärttom. Jag hade fortfarande inte fått reda på vem det var, endast vad han hette - om han hette så. Killen börjar kalla mig liten osv, att jag var för liten för något - like i care?

Som om jag brydde mig om vad han tyckte - men tyckte inte om hur han "kränkte" ner mig. Han verkade totalt blåst. Eller så gillar han väl att kränka ner folk. Menmen, blev att jag ringde min kompis om detta och hörde med henne om hon hade gett min msn till honom. Men det hade hon inte. Meen hon hade blivit addad av den killen för någon dag sen. Men hon hade inte snackat med honom.

Antingen så är det någon idiot som tycker det är kul att kränka folk, eller så är det någon som känner både mig och min kompis som försöker verka rolig. Men, jag kan säga en sak - jag tycker inte detta är roligt ett jävla kul! För seriöst, jag känner mig kränkt.. Jag kanske tar det för "seriöst", men ändå liksom, sånt är inte kul. Inte när dom blander in sina kompisar och pojkvän.

Någon som har varit med om något liknande?


Tack och lov för att man har Thimmy <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0