At The Begining

Snart börjar allt igen. Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt och det måste jag verkligen! Har blivit på tok för långa nätter och dagar då man sover hela dagarna och göra ingen nytta alls.
Än så länge idag har jag knappt gjort någon nytta. Bara duschat, det kan man väl se som en nytta? Och sen har jag tagit upp all smutstvätt till tvätten, vilket är sjukt bra! Ensam om att alltid bilda högar med smutstvätt i rummet, och man orkar aldrig att gå och lägga det i tvätten - jag gör det hela tiden i alla fall! Det måste jag ta och sluta med, blir ju aldrig att man knappt har några rena kläder - vilket inte är bra!

Nu ska jag ta och göra ännu mer nytta - nämligen plugga! Och jag ska ta och göra det nu, inte bara säga det - som det oftast blir! Nej nu ska jag ta och göra det, samtidigt som jag ger min mage lite mat, för känns som om den behöver det nu.


Föresten så börjar väl en ny säsong av Top Model 11 ikväll?
Då blir det att kolla på det klockan 20.00 på TV3 ! :D


Kommentarer
Postat av: Thimmy

hey gumman :) om jag inte svarar på något sms så beror det på att ja tagit ut simkortet ska snart ringa Tele2 xDtycker om dig sjukt mycket söto! <3

2009-01-08 @ 17:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0