090109 - Don't Let the Devil Ruin It All

I onsdags bestämde jag mig för att igår ta en datafri-dag. Egentligen hade jag tänkt att inte sitta vid datan idag heller, eller ens i helgen. Första tanken var att jag skulle plugga skiten ur mig istället!
Men hur tror ni det gick? Ja, jag klarade mitt löfte att inte starta min data. Men idag, nej jag hade så sjukt tråkigt.

Och jag har en konstig känsla inom mig. Känner mig helt tom, något känns fel. Som om jag känner att någon depp faktor håller på att komma mot mig och att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

Skolan var väl nästan som vanligt, bortsett från att vi har fått en ny mattelärare. Pga att Urban är pappaledig. Så nu har vi någon (vet inte namnet) och hon är totalt blåst! Hon vet vad hon pratar om, men troligen inte vilka hon pratar med!
Liksom, hon har en klass som går i tvåan på gymnasiet - inte en klass som går i tvåan på grundskolan! Eller på dagis!! För det är verkligen så hon tilltalar oss. Man vill ju bara skjuta sig i huvudet när man hör henne prata. Snälla, nu får han sluta o vara pappaledig!

Kvällens planer blir att plugga, ska försöka, om min psyke tillåter.
Och om 40 minuter börjar Let's Dance på TV4 som jag ska ta och kolla på. Verkar som om det är roliga personer som är med denna gången. Dock brukar de vara det, men tror det blir bra dansare i år - hoppas på det i alla fall.
Spännande och se om Blondinbella är så bra som jag har fattat det som när man har läst om det.

Får hoppas på att Thimmy har lust att prata i telefon med mig ikväll också. Lät som om han hade mycket planerat ikväll. Både träna och sedan hämta en kompis ifrån en fest i natt. Men man får ta och hoppas på det bästa.

Saknar honom otroligt mycket nu <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0