090104 - Life, it taught me to die

Får säga grattis i efterskott till Rebecka Johansson som blir 18år igår - Grattis grattis grattis ! ;D <3

Gårdagen blev det inget skrivande här inte, som ni nog märkte. Vad gjorde jag egentligen igår? Estelle sov ju här, men hon åkte till Ryd en vända och Thimmy och jag - bokstavligen - satt ner och byggde en jävla tvbänk - heeela dagen! Kollade på Juniorhockey med som gick på tv. Där Sverige gick vidare, så dom spelar final mot Kanada i veckan.

Idag har vi tre mest bara segat. Kändes som en väldigt seg dag, tror det har med att göra att verken jag eller Thimmy ville att tiden skulle gå. Satt i rummet typ hela dagen fram till vi skulle åka.
Ja vad ska man säga, sjukt saknad man känner just nu! Tack och lov för att Estelle fortfarande är hos mig och ska sova hos mig några dagar. Men ännu jobbigare blir det när skolan börjar - då även Estelle lämnar mig och jag blir helt ensam om nätterna. Menmen, sånt man får leva med!

Imorgon blir det nog att jag och Estelle åker in till Växjö och träffar EmmaKäll - min lilla söta flicka som jag saknar såå! <3
Blir nog att vi sover där och kanske hittar någon fest (y) hoppas! Emma, hon kan hon så det blir säkert bra :D

Just nu sitter Estelle och jag i köket och håller på att baka cupcakes, smeten smakade himelskt gott! xD haha! De smakar verkligen hur gott som helst. Så får se hur dom smakar när dom blir klara. (y)
Nej nu ska jag ta och fixa lite och hjälpa lite.


Btw, så är min kamera SÖNDER! Hur fan ska jag klara mig! Får klara mig så länge med min mobilkamera. Bilder från bakningen kommer senare ikväll, skulle jag kunna tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0